Vinterland Lofoten 2020

Fotoworkshop i Lofoten: Fotografene Bård Løken og Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder!

"Innlandet" - Galleri Eirik Jeistad

Opplev Innlandet i et fortryllende univers med tydelige referanser for oss som bor her. Inspirert av filosofi og mytologi smeltes fotografiene sammen og viser oss det vakreste fra vår region.

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 1-5 juli.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.

Makrofotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!

Stem på ditt favorittbilde

Vi har fått inn en hel del makrobilder. Nå er avstemningen i gang. Stem på favorittene dine.

DNG: Det universelle filformatet

DNG er et åpent råformat som kan leses av alle programmer som håndterer råfiler. Kanskje noe å vurdere?

LÁHKO NASJONALPARK WORKSHOP 2019

Nord for Svartisen i Nordland ligger et av de mest magiske landskapsområder i Europa – Láhko nasjonalpark. En relativt ukjent perle som byr på kilometervis av geologiske kunstverk som er blitt til gjennom tusener og millioner av år. Nasjonalparken er den største forekomsten av alpin karst i Europa– og her kan du vandre rundt med kamera og fange naturens egne kunstverk. Bli med på en fem dagers workshop i noe av det mest unike Norge har å by på. [Glomfjord, 17.-21. juli 2019]

Foto Workshop på Dovre og i Romsdalen

Er du interessert i å utvikle deg som naturfotograf? Her er noe for deg!

Trine Bjervig kåret til Årets Fotograf NFF 2019

Trine Bjervig ble kåret til Årets Fotograf NFF 2019 for andre gang – både i 2017 og nå i 2019.

Elena Shumilova, portrett og naturlig lys

Den verdenskjente russiske barnefotografen Elena Shumilova kommer til vakre Lindeud Gård i Oslo. 19-20 oktober. Hun er en mester med lys, og har millioner av følgere verden over

Vinn gavekort på 2000 kroner - delta i fotokonkurransen vår

Det er tid for vår månedlige konkurranse igjen, og denne gangen er temaet "makro".

Vi strømmer foredragene fra messen

Vi har messe denne uka med tilbud og foredrag og annet gøy. For dere som ikke kan komme innom, strømmes de fleste foredragene.

Forstå Lightroom - ny norsk bok om bildebehandling

Nå lanseres boka «Forstå Lightroom» - en lærebok på norsk om alle moduler og sider av programmet Adobe Photoshop Lightroom Classic CC.

Vinneren av 'Fritt motiv' kåret

Det ble Morten Tellefsen fra Fyllingsdalen som vant med bildet Black umbrellas.

COLOR AWARDS HONORS ANTERO WALLINUS-RINNE

amateur photographer Antero Wallinus-Rinne of Norway was presented with the 12th Annual International Color Awards 1. st place Winner “Outstanding Achievement” with his photo “Standing Tall” in the category of Abstract at a prestigious Nomination & Winners Photo show streamed Saturday, March 9, 2019.

Helter finnes fortsatt. Cinzia D’Ambrosi er en av dem

Vi har vært så heldige å få snakke med en fotograf som har brukt flere år på å dokumentere systematiske overgrep mot flyktninger i Europa.

Mobilfotokurs - ta bilder som gir oppmerksomhet

For deg som ønsker mer oppmerksomhet med bildene dine i sosiale medier. Tidligere var man avhengig av avanserte speilreflekskamera for å ta gode bilder, men nå har mobiltelefonen tatt et kvantesprang med hensyn til kamerakvalitet. Med litt ny kunnskap og veiledning kan du ta proffe bilder med din mobiltelefon.

Hate hurts

En utstilling av Cinzia D'Ambrosi om fysiske og psykiske overgrep som begås mot flyktninger og asylsøkere i Europas randssoner

Eventyrlig fototur Marrakech og Sahara

Bli med på en “tidsreise” til Marrakech og Sahara og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Marrakech med et yrende folkeliv og den spennende souken (marked), de små landsbyene utenfor allfarvei hvor dagliglivet leves med esel og kjerre og bør på ryggen. Sahara, med sanddyner så langt øyet kan se, skiftende farger hele dagen ettersom sola beveger seg.

Workshop Lys med Terje Skåre 4/5 og 5/5

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre 7/5

- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.

Husk å stemme på dine favorittbilder

Vi minner om at avstemningen i månedens konkurranse er godt i gang, så det bare å boltre seg i flotte bilder.

Vakre Fredrikstad og Hvaler

Bilder i utvalg, 65 fotografer 65 fotografier

Workshop i våtplate-fotografering

Har du lyst til å ta bilder på plater, slik man gjorde for 150 år siden?

Kamera Trinn I - lær å ta bilder

Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv dag/kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang.

Portrettfoto i Villajoyosa, Spania

Sliter du med å få virkelig gode portrettbilder? Fotografer spanske modeller på spennende locations under veiledning av to profesjonelle fotografer. Lær portrettfotografering i Spania og reis hjem med et sett av nydelige portrettbilder og kunnskapen som gir deg unike portrettbilder.

Redigering Lightrom - nybegynnerkurs

“- Da har jeg deltatt på et meget bra kurs i kveld. Dyktig kursleder skreddersydde dagens kurs til deltagernes ønsker. Vi fikk en super gjennomgang av prinsippene og funksjonene i programmet. Viktigst av alt – vi gjennomførte alt i praksis på egne lap-topper."

Gdansk & Zamek Malbork Workshop

Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom tre intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte. [Gdansk og Malbork, 12.–16. April 2019]

TID, STED, ROM - En stemme til dem uten stemme

Preus museum arbeider for tiden med prosjektet TID, STED, ROM. Målet er å synliggjøre de som ikke har en stemme i samfunnet gjennom en selvpresentasjon bestående av fotografi og tekst.

Fjellet i Sanden

Fotograf Morten Leine fra Moss åpner utstillingen «Fjellet i Sanden» på Galleri Eirik Jeistad - Hamar, lørdag 16. mars 2019.

Workshop i dyre- og naturfotografering [Hunnebostrand, Bohuslän]

Velkommen til en fullpakket fotohelg med inspirasjon og læring i vakre Bohuslän! Jeg tilbyr en arena for å lære mer om å fotografere dyr og natur – og vi har base på Nordens Ark ved Hunnebostrand. Her finnes utrolige fotomuligheter – og vi skal få med oss så mye vi klarer i løpet av en helg. Du får anledning til å fotografere amurtiger, snøleopard, persisk leopard, asiatisk villhund, jerv, gaupe og ulv – og mye mer! [Hunnebostrand, 7.–9. juni 2019].

People & Cityscape Workshop Oslo 2019 – Keith Moss & Bjørn Joachimsen

Do you want to learn more about how to engage people, show city life and urban landscapes through photographs? We offer this workshop to inspire you and share our insights, experience and techniques within street portraiture and cityscape photography – and our aim is to give your confidence a boost and to inspire you when working in urban contexts.
Åpne uskalert versjon i eget vindu