Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs med iPhone

Mobilfotokurs i Tønsberg: Mobiltelefonen er etterhvert blitt det foretrukne kamera for svært mange. Den er alltid med, har mange muligheter og man får i dag svært høy bildekvalitet i de fleste situasjoner. Men i likhet med et vanlig kamera, gjør ikke utstyret deg til en bedre fotograf. Det handler om å se! [Tønsberg 2.–4. Februar 2021]
Grunnleggende kunnskaper om kamerastandpunkt, utsnitt og komposisjon er viktig uansett om du bruker mobilkamera eller annet utstyr for fotografering. Gjennom dette kurset over tre dager får du lære både hvordan du blir en bedre fotograf og hvordan du utnytter de spesielle mulighetene innen mobilfoto.

Målet med kurset er at du skal lære teknikker og få inspirasjon slik at dine mobilbilder når et nytt nivå. Vi bruker mye tid på praktisk fotografering, men du får også en grundig gjennomgang av ulike innstillingsmuligheter på din iPhone (eller iPad).

Kurset blir gjennomført i henhold til myndighetenes råd og bestemmelser med hensyn til smittevern. (Se mer informasjon om smittevern lenger ned på siden) Det blir maksimalt 6 deltakere for å kunne ivareta gjeldende avstandsregler.

Mer info og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2021/mobilfotok...med-iphone
©Bjørn Joachimsen - Mobilfotokurs
Mobilfotokurs
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Mobilfotokurs
Mobilfotokurs
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Mobilfotokurs
Mobilfotokurs
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu