Fotograf
Utstyr
  • Canon 60D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1061263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve K.
Et spennende motiv med masse detaljer....

Men bildet ødelegges totalt av en alt for dominerende "signatur". Hvorfor i all verden har du valgt noe sånt ????

mvh Trygve
Leidolv M.
Takk for tilbakemelding.
Når det gjelder vannmerket, har jeg flere ganger opplevd at bildene blir brukt videre uten min tillatelse. Et par ganger har jeg også opplevd at er manipulert uten at jeg er blitt informert. Dette må vi kanskje regne med når vi legger ut bilder åpent på internett, og min måte å begrense viderebruk er å bruke vannmerke. Når det er sagt, kan jeg kanskje dempe det noe. Eller jeg må bare akseptere at bilder blir brukt videre og ta det som et komplement... Det er forøvrig fra flickr bildene er brukt videre fra, har ikke opplevd misbruk her ¨på foto.no enda.
Trygve K.
Har full forståelse for din argumentasjon, - men slik du har presentert din signatur i dette (og de andre bildene) kan du lett bli oppfattet som mer interessert i å presentere ditt eget navn/deg selv enn i å presentere bildene....

Og det var kanskje ikke meningen ?

Så ja, - en liten signatur bortgjemt ett eller annet sted i et hjørne kan være ok. Jeg for egen del har aldri brukt det med mindre det er påkrevet av en eller annen grunn.......

Og ja, - bilder blir misbrukt hele tiden. Både med og uten signatur. Det får du neppe stoppet uansett....

Understreker at dette er min egen oppfatning. Andre kan sikkert se dette på en annen måte....

mvh Trygve

Leidolv M.
Hei Trygve, jeg er enig i det du sier og føler selv at dette ødelegger for mye. Jeg kommer nok til å kutte ut vannmerker her på foto.no. På flickr kommer jeg nok til å bruke et vannmerke, men i et mer beskjedent format. Det at bildene blir brukt andre plasser må vi som du sier bare regne med, og heller ta det som et komplement.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu