Fjelllandskap fra Lofoten
Stortinden og Flakstadtinden forografert fra Vareid i Flakstad kommune
Utstyr
  • Nikon D4
  • 16.0-35.0 mm f/4.0
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helene F.
Hei Stein,
jeg tenker at det kanskje ville gjort seg med et kutt i himmelen. I øverste del av himmelen forgår detikke så mye og jeg tror en ville få bedre fokus på de fine fjella hvis himmelen ikke ble fullt så høy Hva tror du?.Veldig flott lys og fine farger. Herlig landskap i Lofoten.
stephen b.
Enig med Helene, bortsett fra at jeg tror ikke du trenger å kutte men mørkne litt i tippen for å få en naturlig ramme. Det er jo et spørsmål om redigering og smak...

Flott dynamikk og mer sober fargegjengivning enn jeg selv ville valgt er overaskende virkningsfullt...
stephen b.
Enig med Helene, bortsett fra at jeg tror ikke du trenger å kutte men mørkne litt i toppen for å få en naturlig ramme. Det er jo et spørsmål om redigering og smak...

Flott dynamikk og mer sober fargegjengivning enn jeg selv ville valgt er overaskende virkningsfullt...
Geir K.
Nydelig bilde av et frossent landskap. Flott lys som gir nydelige varme farger i et ellers så kaldt miljø. At fargene speiler i vannet gjør mye for bildet.
Når jeg scroller opp bildet så øverste del forsvinner, oppleves bildet helt annerledes. De vakre og golde fjellene kommer mer til sin rett. Så jeg må si meg enig med Helene om et kutt i toppen. Ville kuttet helt ned til de fargede skyene ca 4cm.

Geir
Per L.
Majestetiske fjell mot en praktfull himmel! God skarphet og tiltalende farger! Jeg synes også at fjellene kommer bedre til sin rett med et kutt oppe! Mvh Per
Jonny A.
Fantastiske farger på himmel her, fjellene strekker seg opp av vannet mot himmelen på en majestetisk måte i lofoten. Liker at det er godt med himmel i bildet, det får fram det storslåtte på en utmerket måte. Lofoten har så ufattelige mange fine fjell. :)
karin s.
Nydeligt landskapsbilde, du får frem fantastiske farger og helhet!
Hans Rich. A.
Vakkert i flott lys & farger.
Mener det også vil stå seg i 16:9 eller 16:10-format.
Mvh Hans Richard
Viggo Strand K.
Disse vinterbildene fra mitt kjære Lofoten kan nesten ta pusten fra en stakkars søring. Utrolig flott lys og dette tynne snølaget er som et lekkert slør som fremhever strukturene så flott.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu