Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.
Innertier, Viggo! Fortellende gatebilde med snert, i sort-hvit. Også så rent og uten forstyrrende elementer rundt da .. det er DET som er så vanskelig med gatefotografi - alt det andre rundt som forstyrrer vanligvis.

Mvh,
Walter
Roar K.
Den var du heldig med.
Sto du og venta på om noen skulle dukke opp med mobilen mot øret eller var det tilfeldig.
Uansett innertier som Walter sier.

Roar
Fredrik N.
Enig med herrene over.
Vellykket gatefoto!
Viggo Strand K.
Roar...jada, jeg ventet tålmodig på mitt offer som tydeligvis var ute et viktig ærend i lunsjen.

Men lille meg (192 på strømpelesten) har det litt vanskelig som en diskré gatefotograf så det bedriver jeg best i den kalde årstiden hvor jeg kan skjule min Canon 5d under en romslig dunjakke og aller helst sitte ned på en krakk å være "fordypet" i min mobil.

Når kamera er riktig stilt er det bare å fyre løs...snu seg fort en annen vei å late som det var opptatt med noe helt annet.

For det er ikke til å unngå at en speilrefleks med mange bilder i sekundet kan være litt hørbar.

Viggo
Arild T.
Et udsedvanlig godt gatefoto!!

Arild
Avsluttet .
Det er godt tenkt og utsnittet er bra men det er et par ting som jeg ikke føler faller helt på plass. Det ene er blikket du får av damen, litt ukomfortabelt eller irritert på en måte. Det andre er teksten på skiltet som jeg ser betydningen av i forhold til den mobilsnakkende damen men ikke helt overførbar da ho stresser avgårde og ikke venter som skiltet antyder. Vi ser forskjellig på ting og bra er vel det også. Hadde ho stått ved en stolpe, sittet på en krakk med en sjokolade eller lignende hadde bildet gitt meg ihvertfall litt mere mening og da kanskje mobilen i andre hånda. Ikke kritikk Viggo bare slik jeg oppfatter bildet.
Viggo Strand K.
Hei Christer...det kan ofte være små nyanser som skiller og det er jeg langt på vei enig i....men ikke helt.
Dette bilde er flere år gammelt og jeg har vurdert det mange ganger også med tanke på å publisere det. Men...jeg liker ikke å publisere bilder av enkeltpersoner, men dette bilde avslører ikke på noen måte noe negativt, kun en kvinne i et eller annet helseforetak som er ute et raskt ærend i lunsjen.
Så derfor slapp jeg det utpå.

Jeg er enig i at det ser ut som hun treffer mitt blikk og ser rett i kameraet, men det gjør hun nok ikke. Hun kommer meget kjapt inn i bildet og jeg fyrer av 5-6 bilder i ett. Når jeg ser på alle bilene har hun det samme litt stressede blikket lenge før hun vender ansiktet mere mot meg. Jeg står langt unna med en zoomlinse på andre siden av gata under en baldakin i skyggen og det er mye mennesker i gågata mellom meg og henne. Jeg tror heller det stressede blikket kommer av det hun snakker med en annen person om.

Så kunne man jo håpe at hun skulle stå henslengt å prate i mobilen og tydeligvis vente på noe, men det gjør hun dessverre ikke. Men for meg betyr det ikke så mye. Kan hende hun har ventet lenge på noe selv om hun altså nå beveger seg :-))

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu