Close
Etter å fått mange fine kommentarer og gode råd til mitt bilde ''Behind closed doors'' bilde nr. 148562, har jeg prøvd å følge noen av tipsene jeg fikk angående korrigering av bakgrunn, utsnitt osv. Håper å få høre hva dere synes om dette (spesielt utsnittene)... Bra? Elendig?
All konstruktiv kritikk mottas med takk :-)
Bildet inngår i albumet Selvportrett - Mine mange ansikter...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-01 00:12:29
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-01 01:51:25
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-12-01 02:03:06
    Versjon #4
Utstyr
  • FujiFilm FinePix A330
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger793
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stig Morten S.

Pent selvportrett. Synes v2 gjorde seg best. Bra!
Rikke B.

Huff huff, her er mye prøving og feiling, som dere sikkert ser... Men det er vel slik man lærer også! :-)
Takker for fin kommentar, Stig Morten.

Rikke :-)
Avsluttet .

Liker croppingen din jeg merkelig nok :) det ble litt pixelert på min skjerm ellers så synes jeg det er flott ! kanskje litt luft på høyre side men, men ''you cant win them all''
mvh john
Inger-Lise S.

Hei! Her har du fanget et spesielt uttrykk, som jeg syns bærer hele bildet. Liker dette og best v#1. Stilig uten ramme. Hun ble så innestengt med rammen...V#3 er også fint!

mvh Inger-Lise
Christine Ø.

Sett på disse bildene en del ganger nå. Bestemt meg for at jeg liker versjon #2 best. Kreativt og kunstnerisk. Elsker posituren.

Enig med at #3 passer best uten ramme, men tror ikke jeg ville hatt så stor bakgrunn. Ser ut som fjeset går seg bort. ;) Om du kuttet ned litt, ville dte bli lettere å fokusere på fjeset. (mest luft på venstre side.) Da hjelper du seeren til å kontrollere blikket.

Christine
Steinar Dahlen V.

heisann :-)

synst at versjon 4 satte et bra punkt på seg . så verjon 3 er betre med ramme ! synast at den svarte bakgrunnen og ramma framhever
dei fine augene til modellen !
Stig Morten S.

Ser det har kommet til flere versjoner siden sist jeg var innom. Likte versjon 3 godt.
Avsluttet .

Likte godt versjon2. Fine bruntoner i bildet. Enig med CØ på det meste.

-Svein Ove-
Rikke B.

Tusen takk for fine kommentarer og konstruktiv kritikk! Slikt hjelper på motivasjonen. Interessant å lese forskjellige meninger, tar til meg alle råd. Takk igjen!

Rikke :-)
Arne V.

Jada versjon 2 er et helt annet bilde enn de andre. Det har en flott og spennende komposisjon med armen som danner en elegant form. Litt som i art noveau fotografier. Lyset øverst i venstre hjørne gir også dybde og liv i bildet. Dette bildet fungerer som bare det. Legg det ut fremfor de andre.
Hvorfor gå over bekken etter vann? Du er jo den perfekte model ;-)
Øystein A.

Versjon 2 falt best i smak for meg.
Det virker for meg som at det er slik du opprinnelig mente å ta bildet og det litt dirty preget du har gitt bildet passer veldig bra. Jeg tenker da på støyen i bildet, ansiktsuttrykket og et litt tjafsete hår som ligger spredt utover skuldrene. Alt dette til sammen mener jeg gir bildet stemning og sier noe. Kanskje noe fattigslig, stakkarslig, sorg og bitterhet. Jeg synes du har vært kreativ her.

Versjon 1 er og fin. Versjon 3 og 4, så synes jeg at stemningen blir altfor mye borte.
Rikke B.

Arne og Øystein:
Takk til begge to for komplimenter og konstruktiv kritikk. Er lenge siden jeg la ut dette bildet nå, og er helt enig i at versjon 2 er den beste. Det stemmer nok også som du sier, Øystein -det var versjon 2 som var det opprinnelige bildet og som kom nærmest det resultatet jeg ønsket. Hvorfor jeg ikke la det ut som hovedbilde kan jeg egentlig ikke skjønne nå.
Tror ikke det er mulig å bytte slik at den står som hovedbilde?
Uansett, takk for kommentarer :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu