Ingen tittel
Joda
Utstyr
  • Fotoapparat
  • Objektiv
  • BrennviddeMange mm
  • Blender-
  • FilmtypeFilm
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger2089
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Et småkuriøst motiv hvor min oppmerksomhet øyeblikkelig trekkes mot den ''stive'' gutten der oppe. Spennende og smått ubeskrivelige uttrykk på barna som for det meste ser i hver sin retning - bortsett fra de to fremste jentene da. De titter vel frem for å følge med når det blir klart for å hoppe utfor stupeprettet, vannsklia eller hva det er for noe. Den svake skråstillingen er grei, men siden jeg ikke ser noen særlig komposisjon her blir det uttrykkene på barna som for meg er dette bildet. Kunne kanskje fått frem uttrykkene bedre med en spenstigere men allikevel ikke for spenstig vinkel/komposisjon. Altså innhold blir en 5'er fra meg, mens komposisjonen blir litt ''tja''. Fargetoningen gir meg 60-tallsassosiasjoner.
Andreas L.

Kult! Dette bilde har en skikkelig tøff stemning over seg...

-Andreas
Rune O.

Flott bilde, jeg får den samme følelsen av frosset bevegelse som når jeg ser de beste Vigeland-skulpturene.
Bjarte B.

Hyggelig at du liker det. Dette bildet er ellers et godt eksempel på at det ikke er utstyret det står på. Det er tatt med en Lubitel 166 til 400 kroner. Ellers ble dette bildet tatt i en god ''stim''. Nesten alle 12 bildene på filmen holder samme klasse som dette bildet.
Ine Marit Torsvik B.

Hei jeg har ikke sett dette bilde på foto.no før nå. håper du har lest boken '' slik har jeg det nå''. Fantastisk bok, enn så grusom den er. Flott bilde som står godt til teksten.
Bjarte B.

Ikke bare har jeg lest ''Slik har jeg det nå''. Jeg har til og med oversatt den.
Ine Marit Torsvik B.

Hei, beklager det skulle jeg vel ha sjekket før jeg skrev. Det var en god oversettelse må jeg si.

Avsluttet .

Dette er virkelig et særegent og glimrende bilde, som gjerne kunnse stått alene, men det fungerer også i serien - som seriens desidert mest interessante bilde. En dynamisk komposisjon, fine toner, en umiddelbarhet og tidskoloritt som bringer tankene hen på instruksjonsfilmer om Holger Nielsens metode fra 1950- og 1960-tallet, før fargefilmen kom for alvor, og før s/hv ble et bevisst valg.

Men det er ikke bare form, det er også en fortelling i bildet, barneflokkens fellesskap i lek og sommerlig fritid får et sterkt men uprentensiøst uttrykk. Teknikken står også glimrende til bildets innhold og undrstreker bildets preg.

Et meget vellykket feriebilde.
Bjarte B.

TS: Det som uroer meg mest, er at du er så glad i pastisjer.
Avsluttet .

Nei, jeg er ikke spesielt glad i pastisjer, men når de er vellykkede, som her, så er jeg ikke mer gjerrig enn at jeg gir min anerkjennelse. Du er god på form.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu