Ania
Ania fra Polen. Tatt i solnedgangen over elva Tara, som danner grensen mellom Bosnia & Hercegovina og Serbia & Montenegro (men who cares). Tok bare ett bilde, så synes jeg var heldig med denne. Eller? :)
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 85mm f/1.8 USM
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1025
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas A.
Helt OK bildet, men tror ikke jeg liker det skarpe sol-lyset som treffer henne på høyre siden. Er vedlig forstyrrende, særlig ved ansiktet.
Pål Hilmar S.
Er ikke enig med Thomas her. Synes lyset setter en ekstra piff på motivet. Liker fargenyansene her som er rolige og harmoniske. Synes også at du har gjort en fin beskæring her (om du har beskjært det da)
Kristian S.
Yes, nydelig bilde.
Kan ikke se noe særlig galt her. Litt uheldig med den kurven på håret, som drar nesen ut, kanskje?

KES
Odd Eirik S.
Toppers! Kan ikke finne noe å sette fingeren på her. Lyset var helt enestående. Fint perspektiv/utsnitt og vakker modell som du formidler meget bra. Et stemningsfullt og vakkert bilde av Ania.

mvh
OddES
Heidi Anita R.
JEg likte veldig godt lyset og modellen som har et glimt i øyet der hun står..

:=)
Ketil K.
Fint lys absolutt! Men ville ha modellens ansikt vridd noe mer mot kameraet. Slik lyset faller blir neseprofilen for dominerende. Hun har et fint smil, men virker vel forsiktig og fraværende i bildet. Et skrått blikk som gir blikkontakt, uten at det fine glimtet i øyet blir borte, hadde vært ønskelig. Tror bildet da hadde gitt mer av personligheten til modellen.
Eivind A.
Takk for kommentarer.

KS: Jeg tenkte ikke på det med kurven på håret før du sa det, men ser at du har rett i det.

KK: Er enig i at hun kunne vært vridd mer mot kameraet. Da jeg tok bildet (som jeg skrev var det kun ett enkelt opptak) la jeg ikke merke til at hun har en litt stor nese. Som KS er inne på bidrar håret til å forsterke det inntrykket. Når det gjelder vinkelen hun dreier hodet mot, så er det 100% min feil; jeg ba henne se nøyaktig dit hun ser. Det kan godt være at vi hadde fått mer av hennes personlighet med vinkelen litt mer mot kamera. Men jeg ønsket uansett ikke blikkontakt i dette tilfellet :)

Uansett er ikke dette ment som et typisk modellbilde! :-) Modellen er nydelig som hun er med sin nese :P, og jeg synes ikke jeg skal legge skjul på noe hvis dere skjønner. Det er et bilde av Ania slik hun er.
Christoffer Lorang D.
jeg må bare spørre; er det godt kamera, god optikk, raw og godt etterarbeid som gjør bildet slik? Det har en fantastisk skarphet, og nydelig ro, i likhet med noen av dine siste bilder.. Hva tror DU er ''hemmeligheten''? =)

Christoffer
Eivind A.
Hehe! Takk for oppløftende ros, CLD. Jeg befinner meg for tiden i Banja Luka, Bosnia (og farter litt rundt), og har i løpet av disse 2 månedene investert mer tid i å ta bilder - endelig. Dessuten har oppdagelsen av RAW-formatet (bedre sent enn aldri?) ført til mer blod på tann. Jeg går aldri tilbake! Nå tar jeg hvert eneste bilde i RAW + JPEG (small, fine, kun for preview for å se hvilke jeg skal velge ut).

Jeg er storfornøyd med kameraet mitt, og 85mm-eren til Canon er noe av det beste jeg har sett (men liker bokeh'en på 70-200 2.8-ene bedre).

Så er jeg vokst opp med Photoshop fra versjon 2 og hadde Amiga + C64 før det.

Nå må jeg nesten gi meg før jeg blir teit og flåsete, men takk skal du ha ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu