Noi
Noi fra Thailand er minst like glad i å ta bilder som jeg er.
Var uheldig med bakgrunnen bak hodet hennes, men liker uansett denne modellen. Hun er enormt fotogen! ;)
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 85mm f/1.8 USM
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 400 RAW
  • Nei
  • AnnetBlender 3.2, ikke 3.3! :P
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Pål Hilmar S.

Her formidler du virkelig gleden over et kamera, og det spente glade uttrykket i ansiktet er flott. Også farger og skarphet er meget gode. Hadde sett sånn ut jeg også om jeg hadde hatt det kamera der! :o)
Espen Gresvik S.

Jeg er enig i din vurdering av bakgrunnen bak hodet, men bortsett fra det er dette et godt portrett som formidler ekte glede. Jeg synes også det er et veldig godt utsnitt og nydelig fargebalanse i bildet.

mvh egs
Siren L.

Enormt skarpt bilde, fint lys!

Siren
Georg K.

the range of sharpness makes the image - and you might be right about her being extremely fotogen - but to my mind, understanding etc. a large proportion of attention in this image goes to the camera in her hand.
Not sure if this is really what you were going after - but when you think about the balance - head is cropped, in and more or less *pushed* to the upper right corner, while the camera gets lot of space, sharpness, contrast - and as a result attention.

Nevertheless - similar like your ''smoking hand '' - the use of contrast of sharp against blurred and unspecified light ( blurred ) in the background - this is attractive - and good for the images main subject.

Eivind A.

Takk for kommentarer.

GK: Du har helt rett i at kameraet får mye oppmerksomhet, og det var også hensikten. Jeg var ute etter å fange hennes interesse for fotografering. Det at hun er så fotogen oppdaget jeg ikke før jeg hadde kikket på noen bilder.

Jeg har noen flere bilder av henne uten kamera som jeg tok senere (etter oppdagelsen). Kanskje jeg kan poste noen av disse og se hva dere synes :)
Avsluttet .

Ett flott beskrivende portrett. Du skriver at hun elsker å fotografere, og da er det greit at kameraet tar litt av oppmerksomheten og plassen i bildet. Slik jeg leser bildet blir annsiktet hennes hovedfokuspunktet uansett med sitt sjarmerende smil.
Jeg tror jeg ville valgt å korrigere bakgrunnen litt med colour brush i PS, slik at den karmen (eller hva det er) + de fargeprikkene i venstre hjørne, får samme farge som steinmuren.
Odd Eirik S.

Dette stråler jo av ekte fotoglede. Ble i godt humør av dette (ikke det at jeg var i dårlig humør i utgangspunktet). Utsnittet fungerer utmerket. Skulle tro kamera stjal mer oppmerksomhet enn det gjør. Med et sånt smil er det vanskelig å ikke fokusere på ansiktet, så kameraet blir uansett underordnet her. Teknisk er det også meget bra.

mvh
OddES
Johan K.

At kameraet tar mye oppmerksomhet gjør meg ingenting. Synes akkurat det gjør mye av bildet her. Det gir portrettet litt mening. Du viser at Noi liker å fotografere. I tillegg sier OES det godt, med et sånnt smil er det vanskelig å ikke se på ansiktet :)
Det tekniske sitter svært godt her. Super skarphet og meget fint lys.
God kontakt med modellen.
Synes du skal være (og tror du er) svært fornøyd med dette. For dette var meget bra

Johan
Per S. N.

Jenta og kameraet får like mye oppmersomhet, og det funker utmerket!
Vakker modell, teknisk godt bilde, det eneste negative er at hun blir skalpert.

Hadde du hatt med hele hodet hennes, hadde bildet fungert bra som Nikon-reklame!
Nikolai E.

Må bare slutte meg til alle de gode kommentarene. Men jeg vil ikke legge så stor vekt på om hodet er ''skalpert'', det gir inntrykk av å komme nærmere. Det som jeg synes er en tabbe, er at solblenden står ''parkert'' (vender innover). Dermed virker det som hun blir bedt om å holde kameraet ''skuddklart'' for å bli tatt et portrett av. En tilgjort situasjon. Dersom solblenden hadde vært riktig montert (eller tatt bort), hadde dette bildet vært et blinkskudd.
Eivind A.

Takk for nye kommentarer.

NE: Du tar helt feil. Jeg tok dette bildet fordi hun holdt på med å fotografere. Hun bruker tydeligvis solblenderen både av og på :) Så det er så lite tilgjort som det overhodet kan være :)

Personlig synes jeg ikke det gjør noe at hun er skalpert. Graden av skalpering kan imidlertid diskuteres, og på dette bildet er hun kanskje litt for lite skalpert :)
Nikolai E.

Greit det Eivind, da trekker jeg min bemerkning om det virker ''tilgjort'', selv om jeg fikk det inntrykket :)
Avsluttet .

kjempe bra bilde. likte fargetonene veldig godt. bildet formidler en flott glede over fotografering. det er bra;-D
Avsluttet .

Enig med resten her, meget flott igjen. Ser ut som hun elsker fotografering også. Tony.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu