Noi II
Jeg sa at jeg kanskje kom med flere bilder av henne, så her er hun altså... snapshot og i et helt annet lys, uten kamera og ler midt i et kortspill (internasjonal versjon av Idioten :-))
Er kanskje litt misfornøyd med at haken brytes av planken bak, men synes ellers at bildet ble OK.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 85mm f/1.8 USM
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 400 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1043
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Ett gla bilde som utstråler ekte glede og ett sjarmerendes portrett. Men jeg likte det forrige portrettet av denne jenta best allikavel, da hun kikker mer direkte inn i kamera. Synes at fargene her virker veldig varme, kanskje litt lavere fargetemperatur hadde gjort seg?
Marius F.

Hjertelig bilde med gledelig stemning - ikke til å ta feil av. Bra eksponert under de rådende forhold. Den skrå planken (?) bak henne sjenerer littegrann, men ikke plagsomt mye.

Mvh MF
Eivind A.

Takk for tilbakemeldingen.

TJ: Ja jeg synes også at fargene er veldig varme; hun sitter et sted med masse treverk rundt seg og får derfor mye (for) varmt lys reflektert. Det er vanskelig å si noe om fargetemperatur for meg som sitter på en ukalibrert laptop i Bosnia, men jeg kan kikke på det når jeg kommer til Norge :)

MF: Det er en skrå planke, ja. Synes at den enten ikke burde ha vært der, eller at det var med mye mer av miljøet. Dette faller litt midt i mellom.

Synes også selv at 'Noi' er mye bedre enn 'Noi II'. :)
Nikolai E.

Enig med Marius vedr den planken, den er såpass uskarp at den sjenerer ikke mye. Ellers et herlig bilde, vil egentlig ikke kalle det et portrett, mer et situasjonsbilde.
Det er en fin fargebalanse i bildet, nydelig bakbelysning som gir fine reflekser i håret. Jeg synes ikke at hvitbalansen er for rød. Hun har nok en varm hudtone som kommer godt fram. Fint eksponert.
Odd Eirik S.

Nydelig varmt lys og flott utstråling. Synes ikke planken sjenerer og hadde ikke tenkt så mye på den om du ikke hadde nevnt den selv.
Likte dette!

mvh
OddES
Stine J.

Et herlig portrett. Lyset er helt praktfullt! Synes heller ikke planken sjenerer nevneverdig. Du kan være stolt av dette portrettet.

Gratulerer som ukens fotograf forresten! :-)

mvh Stine
Eivind A.

Oi! Er jeg blitt ukens fotograf!! Jøss! :-D :-D :-D

JIPPIIII!!!!!!!!!!!!

Dette var helt uventet og utrolig oppløftende! Tusen takk til alle som har stemt på meg, og jeg lover å fortsette å ta bilder og kommentere så mye jeg kan ;)

Mvh Eivind
Avsluttet .

meget flott bilde av Thaidamen her, vakkert lys og flott dus bakgrunn. meget vakkert bilde. Tony.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu