Hva er en ekte torso?
Alle modernister lager torsoer. Er det for di ikke gideer å sette på armer, men og hode...eller trodde de virkelig at statuene var slik? Bildet er av kitschmalerinne Helene Knoop i Britisk Museum i London (verdens største samleplass av tyvegods :-)
Bildet inngår i albumet portretter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger1331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan v.

Hei CF.

Det er en mektig grafisk komposisjon du viser oss her. Jeg synes figuren i midten har et usedvanlig betagende uttrykk både i holdning og ansikt. Jeg antar det er Helene Knoop.

Jeg har lest så mange bilde-kommentarer i dag at jeg har vanskelig for å holde noen pirkete bemerkninger tilbake:

Du har ikke rettet opp kameraet ditt skikkelig, for jeg er sikker på at tyvene har brukt vater da de laget samleplassen til disse marmorgreiene, kfr. underkant av bildet.

Og, selv om torsoene er giddalaust laget, gjør du det bare galt verre ved å kutte av mer. Jeg har lenge vært fasinert av Victor Hasselblads kvadratiske format, og her tror jeg virkelig det ville passet, særlig hvis du fortsatt insisterer på øvre avgrensning av dette bildet.

Jeg er noe betenkt over at Helene Knoop vokser opp av gulvet, antakelig har hun ben eller har hun også mistet noe? Hvis ikke ville jeg be henne stige et trinn til bake (om mulig) og få se de nederste fem centimetrene nedenfor skjørtekanten en tanke bedre. Du skal ikke se bort i fra at hun har sko med store spenner.

Der kan du se hvordan det går når en absolutt skal komenter, jeg syntes det virket overbevisende en stund, men sannheten er at jeg ikke finner noe å bemerke og liker bildet slik det er. Men du kunne tatt et halvfigur bilde av den eneste som har hel figur på bildet, fr. Helene Knoop.

Vennlig hilsen Jan
Jan v.

Bare en liten kommentar til komentaren: Jeg skulle selvsagt skrevet kommentar, ikke komentar. DS
Jan v.

Jeg mente selvsagt kommentere i kommentaren til kommentaren. Huff - hvorfor kan en ikke stryke egne kommentarer når en ser at alt har gått galt?
En kommentar? DS

Olav L.

Litt rart uttrykk på Helene Knoop (forøvrig en av mine favorittmalere). Er ikke sikekr på kuttingen av torsoene hun står midt blant. Kanskje det hadde vært en ide å ta bildet fra hennes hofte og opp og hatt med hele torsoene på hver sin side?

O
CF W.

Bildet er et 50% utsnitt tatt med en ''Epson Leica''
og ''torsoene'' ble laget i Hellas og er stjålet av engelsmenne.
De er den del av Parthenon frisen på Akropolis .
Figurene er laget med fulle ben og armer, de ble borte i krig...
MEN det ere det ikke alle KUNSTNERE som har skjønt :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu