Slik dei små ser det, #7.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid 89
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger529
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik B.
Oi, den ungen må ha mange mareritt!
Idéen her nikker vennlig til ordet ''Genialt'', som sitter ved enden av baren, mens Gjennomføringen unnskylder seg og lusker seg stille opp den slitte trappen som leder til hans elskerinnes rom. Fordi han har fortjent det.

Syns dette bildet på en glimrende måte illustrerer hvor skremmende dagligdagse gjenstander kan oppfattes av et mørkredd barn som forgjeves forsøker å sove, selv om døra slipper inn en stripe av lys fra gangen.

Skal man anbefale dette da? Ja, jeg tror nok absolutt det!

Hilsen Erik.
Ole Magnus M.
Jeg har veldig sansen for stilen og uttrykket i disse bildene. Dette bildet gir meg litt få visuelle clues, slik at det tok lang tid før jeg klarte å lese noe mening ut av det overhodet (og med god hjelp av den første kommentaren her :)).

Det kan hende at gjennomføringen hadde vært mer effektiv (for meg, i alle fall) om det jeg oppfatter som en åpen dør hadde vært lukket noe mer, eller lyskilden dempet noe. Samtidig har det slik det ser ut nå fått meg til å stoppe opp og både kikke og tenke, og det er det jo langt i fra alle bilder her som gjør.

Men bare så det er sagt; ideen er innmari god, og flott fotografert!
MVH Ole
Eirik H.
Takk for kommentarar. Biletet er ope for alle typar tolkingar, og det er interessant å høyre dykkar.
Amund Blix A.
Budskapet kommer ikke like tydelig frem her synes jeg, det store hvite feltet tar for mye oppmerksomhet.
Som enkeltstående bilde synes jeg ikke dette holder helt, men det går greit inn i serien.

Mvh

Amund
CF W.
'KULT BILDE !''

'' Ja jeg er ening med . . . det var et kult bilde''

Hviken kommentar vil du like å ha på dine bilder?
FØLG MED PÅ DENNE DISKUSJONEN
http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=1860...&kat=5

Foto.no vurdere å lage en ny tjeneste
mvh CF-grunnlegger
Dag T.
Hehe, feil bilde å bruke CF. Ingen tør å gi slappe kommentarer til et bilde som man blir så usikker på, og man ser at kommentarene blir lange av det.

Jeg er ekstremt usikker selv, men det er en uro her jeg liker. Jeg ser et øye, en stol, noe mørkt som gjemmer seg bak lyset. Uroen binder bildet sammen.
Eirik H.
Takk for kommentarane.

Eg var usikker på korleis eg skulle avbilde dette motivet, og eg gjekk forbi fleire gongar utan å finne ei løysing. Hesten er tilsynelatande på veg inn i lyset, men ein gyngehest står jo som regel stille. Ein kan likevel tenke seg at også born har lyst til å ri inn i solnedgangen. Dag T. påpeiker noko viktig, nemleg at biletet er prega av uro. Biletet er delt i to, ein lys og ein mørk del. Så kan ein spekulere i om hesten står i mørket eller er på veg over i lyset.
Odd Tore S.
Jeg ser en gyngehest med stort øye. Ganske mye i mørke, men det kommer nok mer sol på den snart. Den står i ro, er tom, dvs. den er ledig, ingen som akkurat har brukt den og kan kreve fortrinnsrett. Bare å stige opp og sette avgårde. Det blinker litt hver gang jeg får sola i øynene, men det hører da til når man rir gjennom skogen.
Eller noe i den retning, hvis det er barn som skal se dette da.
Jeg tror at tankeganger som at hesten er på vei mot lyset er noe fjerne fra det barn på gyngeheststadiet beskjeftiger seg med. Voksne på dotten vel, men slik symbolikk synes jeg virker noe oppkonstuert under mottoet for denne bildeserien.
Naturligvis kan dette også være et drømmebilde, men da kunne mottoet like gjerne vært hva barn drømmer om.
Beklager at jeg er en nokså jordbunden og konkret person, men dette bildet inspirerte mindre til fantasi og tankeflukt enn andre av bildene dine. Mest fordi jeg ikke klarer å forbinde dette med en sinnstemning, bortsett fra ønsket om handling, å ri.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu