Fossekall i gull
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJoda, jeg er klar over visse svakheter ved bildet, men jeg synes allikevel dette ble såpass spesielt at jeg vil gjerne høre hva dere synes!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger865
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var eit skikkeleg severdig og spesielt bilde som det ikkje går 12 på dusinet av.
Flotte tråder av gull, skapt av det stemningsfulle vinterlyset, og fossekallen nærmast svever over vannflata, som sjølve prikken over i`en.

Topp karakter frå mi side!

Inger Anne
Ina W.

wow! virkelig gull ja.. dette var veldig vakkert!
Kjartan T.

Spesielt var det rette ordet. Selv har jeg aldri sett noe lignende, og jeg synes det var et veldig godt miljø/kunstbilde av fossekallen. Topp!
Stig B.

Flotte gulltråder rundt fossekallen. Bildet går ut over klassisk avbildning av fugl i miljø. Dette var bra og fortjener en vegg.

Leter selv etter denne nå, vet hvor den dukker opp av og til, men ikke når :-(

Mvh Stig
Jan N.

Takk skal dere ha!
var egentlig litt tilfeldig at jeg fikk dette bildet. Var ute for å fotografere is/vann i solnedgangslyset da jeg fikk øye på denne krabaten. Rakk bare ett bilde før han fløy avgårde. Men dette er en liten elvestrekning som det holder seg endel fossekall hele vinteren, så jeg må vel forsøke igjen!

JanJ
Ann F.

Lekkert, Jan, med gullet som omgir fossekallen og ikke er for nær så den får rom rundt seg.
En kontur rundt fuglen kan tyde på at den ikke var helt skarp og at du har oppskarpet den kanskje litt for mye.
?
Mvh Ann
Ingunn S.

Dette er litt av et blinkskudd!! Nydelige gulltråder i vannet som omkranser fossekallen der han tilsynelatende uberørt koser seg med sitt ''gullbad''.

Mvh IngunnS
Christian H.

Slett ikke verst dette. Veldig bra utnyttelse av lyset. Du har løftet bildet fra et rent artsbilde, til en svært fin miljøskildring. Det hadde ikke gjort noe om fossekallen hadde vært litt skarpere/bedre detaljert; ser ut som det er blåst opp litt mer enn hva godt er. Er heller ikke overbegeistret over at fuglen er plassert midt i bildet, men lar det passere siden bevegelsen i vannet følger den banen som den gjør. Gullvirvelen til høyre kunne kanskje vært trukket noe til venstre, men det er jo enda vanskeligere å dirigere vannet til å gjøre noe enn det er å dirigere fugler.
Avsluttet .

Verkligen Gull! Ett sådant ljus är det inte ofta man bjuds på. Fossekallen skimrar även han, har han månne just kommit upp ovan ytan och har vatten i fjäderdräkten?
Ett ögonblick i fossekallens liv, som ger en bild att minnas länge..
Jag sitter och funderar på om den är för centrerad, men när jag i mitt huvud gör en beskäring känner jag att jag vill ha med det guldskimrande vatten som det är och att fossekallen sitter som juvelen i kronan..
Mycket tilltalande bild!

Har själv fotat fossekall idag, fattar inte hur de kan dyka ner iströmmande vatten i 20 graders kyla... ;o)) Han måtte frysa om Häcken! ;o))

Allt gott till dig Jan!
/
Bettan
Tor Eirik P.

Enig med de over, virkelig flott! Nydelige farger! Fossekallen er prikken over i`en! :)

Tor E
Ronnie S.

Artig vinkling på fossekallen. Tøffing som den er.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu