På kanten av Vesuv
Utstyr
  • Samsung kompaktkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

Dette er bra ! fine linjer i bildet :-) Egentlig tøft at du har fått så kornete farger . Du får følesen av at det er veeeldig varmt :-)
Torunn B.

Takk skal du ha.

Det VAR varmt. Og det er en bratt tur opp. Men flott tur og flott utsikt. Og det er deilig med varmt sommervær i Italia.

Torunn :-)
Avsluttet .

Ja dette likte jeg, og en fin dybdeskarphet gir det også...:-) MEGET BRA BILDE

mvh
Terje
Torunn B.

Takk du og. Det er faktisk litt varmedis det uskarpe der nede i ''avgrunnen'' :-)
Avsluttet .

DET er VEEEEELDIG bra til kompaktkamera og være . Sånne som tar bra bilder med slikt er de beste :-)
Per Erling M.

<font color = darkblue>Potensielt bra bilde synes jeg! Synes personene er for mørke, og byen/sjøen litt for blass. Ellers kunne kunne bildet vært renset opp litt i ps. Det er vel kanskje litt begrenset hva man kan få til med det utstyret du har brukt...</font>

Per &#9786;
Torunn B.

Det var så hendig å ta med seg. Jeg tar ofte masse bilder, og da hender det at jeg har flaks med noen.

Så får jeg se hvordan det går med Londonbildene jeg tok sist helg med det STORE Nikonkameraet, da... Veldig lite kompakt :-))
Avsluttet .

du har speilrefleks også ?
Torunn B.

Jada, jeg har et Nikon F601 med Tamron objektiv 28 - 200 mm.
Ishi K.

Dette er bra for et kompakt å være. Flott komp, som er selvfølgelig fotografens ferdighet. mvh K.
Audun R.

Fint bilde. Ser gammelt ut.

Personene kunne kanskje ha vært plassert litt lengre ned i bildet.

MVH Audun
Torunn B.

Jøss, veldig hyggelig. Takk. Jeg har fått litt råd om beskjæring tidligere på andre bilder her på FOTOdotNO, og prøvde meg litt frem.

:-)
Torunn B.

Bildet er fra august i år. Jeg tenkte også på det med å beskjære det så personene kom lenger ned i bildet, men da ville jeg ikke fått med den lille busken til høyre, og den gir litt balanse - etter min mening.
Audun R.

TB: Er enig i at en beskjæring er utelukket. Forandringen måtte ha skjedd i opptakssituasjonen, og det blir vel litt vanskelig å ta på sparket.

MVH Audun
Torunn B.

Kunne nok ha ventet til de hadde gått litt lenger, men sånt ser jeg ofte for seint og når jeg har bildet i hendene og vel hjemme fra ferie. Men det vrimlet av folk der og, og jeg ville ikke ha flere med heller. Livet er fullt av kompromi...
Torunn :-)
Geir S.

Hei Torunn, herlig bilde fra et like herlig sted! Jeg liker godt utsnittet og komposisjonen din, men synes bildet blir fint også i ''panoramaformat'', altså beskåret i nedkant! Forøvrig kunne det også ha vært spennende å se negativet ditt etter en tur i en filmscanner, det ville nok gi en større positiv effekt på det tekniske enn om det var tatt med det STORE Nikon-kameraet! Men, uansett et skikkelig fint bilde!
Mvh
GSk
Torunn B.

Hei, Geir! Takk til deg og!
Jeg har brukt flatbed scanner. Glemte bare å klikke av for det da jeg la inn bildet. Kunne også ha tenkt meg en filmscanner, enig i at det nok ville hatt bedre effekt på det tekniske enn et annet kamera, men så er det prisen, da...

Torunn :-)
Carl Martin N.

Glitrende!
Torunn B.

Takk skal du ha!
:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu