Pingviner på stranden
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trond H.

Artige skapninger. Blir rent i godt humør når man ser disse skapningene. Har selv sett denne pingvinarten i Sør Afrika. Synes ikke du her har fått frem de flotte detaljene det er i fjerdrakten på disse pingvinene. Det mangler også litt på skarpheten. Ser ut til at du har såpass bra med lys her at du trygt kunne blendet ned et hakk for å få større dybdeskarphet. Du kunne trolig med hell lagt fokuspunktet nærmere karen som er nærmest kamera. Kanskje litt kraftig lys også - blir litt harde kontraster. På en annen side gir dette harde lyset deg veldig markante skygger som er med på å skape bildet.
Men selv om det mangler litt på det tekniske her så er det et morsomt bilde og helt sikkert et flott ferieminne for deg.

Mvh
Trond
Aleksander D.

Takker for tilbakemeldiger, jeg har noen andre bilder som ligger på hjemmesiden min. Jeg har lagt ut noen bilder av pingviner på http://www.dye.no/gallery/01_2005-03-28-RSA_181-267/ og her vises kanskje noe av det du er ute etter med detaljene i fjærdrakt og ansikt.

Det jeg forsøkte her var å skape en ''vennskapsfølelse'' med disse to artige skapningene som gikk langs stranden, syntes sort/hvitt passet godt, men er enig i at jeg har mistet en del av detaljene i dette bildet.

Du har helt rett i at det var godt med lys så jeg kunne nok hatt f16 (eller kanskje også f22?) og fortsatt kunne fått et skarpt bilde med da med mer dybdeskarphet.

Det med fokuspunktet mellom de to pingvinene var et godt tips, takker for det!

mvh
Aleksander
Trond H.

Hei igjen.
På de andre bildene dine ser man mere av detaljene i fjærdrakta. Dette med å legge fokuspunktet nærmere den nærmeste pingvinen er fordi (så vidt jeg vet) så er skarpheten rundt fokuspunktet ca 1/3 forran og 2/3 bak.
Jeg er ikke noe ekspert på dette, men føler faktisk at jeg lærer litt ved å gi kommentarer også. Da tvinges jeg som betrakter til å tenke gjennom hva som kunne vært gjort bedre.
Mvh
Trond
Aleksander D.

Ny kunnskap er alltid bra! Når du sier det så minnes jeg noe om forholdet mellom fokuspunktene og det stemmer sikkert det du sier! Veldig positivt med tilbakemeldinger! Godt å få andre synspunkter og da også se sine egne bilder i nytt lys eller på en annen måte.

Takk for feedback,
Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu