VW 1300
Har dere hørt om ''Herbie''?
Bildet inngår i albumet Mine biler - Biler jeg møtt og eier.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-12 23:31:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-04-12 23:31:54
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stein Oleiv B.

morsom vinkel i alle fall
Lars-Anders M.

Takk Til Stein Oleiv Brekke. Jeg har fått disse biler på hjernen.
Venche J.

:) En 1300 eide jeg også i 1970, men den var rød. Sjarmerende biler var de nå iallfall.

Stakkars Herbie, han trenger å få litt oppussing.

Wenche.
Helge R.

Hei!! Litt for mye glamour i V3. Derrimot likte jeg det utrykksfulle blikket på frosken i V2. tror du ikke at bobla hadde likt litt kloning for å utbedre lakkskadene? Jeg liker den litt skjeive vinkelen på bilen, hilsen
:)Helge
Lars-Anders M.

Jo Helge jeg vuderte litt kloning her og der. Men valgte å vise blien som den er. Aldern tar ut sin rett. Har selv hatt to slike biler. Den første var fra 1956, den andre fra 1953 og delt bakrute 28 hk. Den var morrsom.
Kristel S.

He he, likte denne bedre enn ditt forrige, men er kanskje generelt mer glad i designet på eldre biler framfor nye. Denne er jo utrolig sjarmerende, og jeg syns du har gjort en bra jobb i v2. Bakgrunn og ''bakke'' er også bra lagd.
Sa du 28 hk?? Det er jo vanvittig rett og slett! Selv har jeg en Kadett fra 71, som har 50 hk, og av og til har jeg bare lyst til å legge meg ned på bakken for å gråte av både sinne og frustrasjon over dens fart. Det er en stor tolmodighetsprøve, men neste gang jeg blir irritert skal jeg tenke på deg som har kjørt rundt med 28 hk :-)
Hilsen Kristel, med ønske om en god påske! :)
Odd Tore S.

Jeg får holde meg til v1 her, den har mer av traustheten i seg som preget boblene som unge. Formen passet jo bra til vidvinkelportretter, særlig 02 og 03 modellen fra 1971 og utover, med lenger bagasjelokk og skjermer som var dratt lenger framover enn de tradisjonelle.
Det får meg til å tro at dette er en 1302 71-72, og ikke en 1300. Vidvinkel kan forvirre, men det lange og forholdsvis horisontale partiet i pressingen nederst på bagasjelokket er ikke typisk 1300, for der bøyer pressingen umiddlebart opp og panseret er smalere nederst.
Siden jeg tok samme type portrett i 1971, med 24 mm til vanlig 135 film, burde det vært en smal sak å sjekke dette, men jeg hadde skiltet på svenskebøyle, og da dekker det hele dette partiet av panseret. 1300 på motorlokket trenger ikke å bety noe, for det kan være skiftet og passer på både 1300 og 1302.
Odd Tore
Elise K.

Stilig vinkel og bil! Har også eid ei boble i mitt liv. Gråt da den tilslutt måtte skrapes - gjennomrusta hull på bensintanken blei for dyrt å fikse. Liker best v1. Om versjon 2 skal funke for meg må det renses opp utenfor lyktene, synes jeg.

Mvh Elise Klaveness
Lars-Anders M.

Ja Odd Tore det er sikkert en 1302 modell. Du er skarp. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu