Kom og klapp meg
Tiger i Ålborg Zoo. Vi ertet opp tigrene. Ved å leke byttedyr løp jeg og en annen frem og tilbake foran vollgraven deres, denne store karen ble virkelig provosert. Her har han bare lagt seg ned et par sekunder, og tenker nok ut hvordan han skal komme seg over vollgraven for å slå kloa i oss:)
Bra, kunne vært liten smule skarpere. Syns komposisjonen var bra. Tigeren la seg i skyggen så jeg tok vekk fargene da bildet ellers ble litt mørkt og kontrastløst.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma Sigma 70-300 D macro
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Elin I.

Tigre er facsinerende dyr. Bra det ikke var annen provosering enn litt løping frem og tilbake da. Fryktet i første setning at det dreide seg om kasting av gjenstander, hehe..
Fint bilde, men som du sier mangler det bittelitt på skarphet. Det gjorde seg også i svarthvitt synes jeg. Har ikke noe annet konstruktivt å komme med egentlig :)
Avsluttet .

Vel, nå er jeg ihuga motstander av dyr i bur. At dere erter og provoserer de for å få gode bilder, må jeg si er litt på kanten :-(. Bildet er bra, skarpheten er nevnt, burde vært konsentrert rundt hodet. Men ville dyr er best i naturen!
claus ulrik j.

Ja jeg er helt enig med deg Lisbeth, dyr er best i naturen, syns selv det er skam at slike fine dyr blir satt inn på denne måten. Men når det nå en gang er slik at de er inne i dette buret og KJEDER seg dagen lang, som vi fant ut, så er det like greit å gjøre det beste ut av det. Derfor fikk de seg litt spenning i hverdagen og bevegelse, samt at vi vekket deres instinkter i et lite øyeblikk i deres grå hverdag. Hvis det kan sees på den måten...;)

Det kan ikke være noe særlig for et menneske å stå i bur heller, og da ville jeg heller hatt noen tigre som løp frem og tilbake foran meg som jeg kunne se på og ''fantasere'' og ''drømme'' om, enn andre ''fantasiløse'', ''halvdøde'', omvandrende og ''knipsende'' skikkelser.

-claus
Avsluttet .

Ja, skjønner du er enig med meg og at ertingen ikke var vondt ment. Det var ikke neg. kritikk til bildet ditt, for all del. Men synes bare det er så fælt med all denne mishandlingen av dyr i verden. Har ikke noe imot dyr i parker så sant forholdene blir lagt til rette for de. Bur er fy-fy! Har derfor lagt ned veto mot sirkus, Thailand, Kina osv., he he. Bildet er meget bra. Hadde jeg vært på safari og fått et slikt blinkskudd, ville jeg croppet ut hodet, dreiet det litt og hengt det på veggen. Så bra er det egentlig, skjønner du :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu