Fjellkløft i Provence
På en tur i Provence gikk vi gjennom trange kløfter i fjellet. Flott og dramatisk natur. Det kan kanskje skimtes et menneske der, med refleks på joggeskoene.
Utstyr
  • Kodak engangskamera med panoramaformat
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Ja der var det trangt...artig natur men kanskje litt mørkt?

mvh
Terje
Torunn B.

Det ble nok litt mørkt, ja. Det VAR mørkt der, og blitsen på engangskameraet er kanskje ikke den beste, og fjellet i fronten er også litt utbrent. Bildet er nok ikke så fantastisk, men jeg ville vise et minne jeg har fra Frankrike. Før jeg dro til Provence, trodde jeg bare det var lave åser og lavendelmarker. Det viste seg å være helt feil.

Torunn :-)
John G.

Hallo Torunn!
Ja, det tok noen sekunder før jeg oppdaget personen, og nettopp denne personen er viktig som en referanse til dimensjonene ellers i bildet. Derfor er det litt synd at vedkommede nesten ikke synes i bildet.
Ellers ser det veldig dramatisk ut, tenk om steinen over raser ned, og formatet du har endt opp med, er sikkert det mest riktige. Det er jo denne kløfta du vil vise oss. Sikkert spennende, men det ser jo ikke ut til å være så langt igjennom? Var det mulig å gå igjennom?
Mvh,
John
Torunn B.

Jada, vi kom fint gjennom, og det var ikke langt, men det var en historie om en dame som ble sittende fast en stund for noen år siden... hun hadde kanskje spist litt for mye av den deilige franske maten. Steinen tror jeg lå temmelig godt kilt fast.

Torunn :-)
John G.

Ja, den gjorde/gjør nok det...
Frank W. G.

Hei!
Jeg ser tydelig personen på bildet, men kunne også tenkt meg det partiet noe lysere. Var selv i Frankrike denne sommeren, også vi var i Provencetraktene. Flott natur der, ja.
God Jul!

Mvh. Frank
Torunn B.

Hei, Frank!
Jeg kunne også tenkt meg partiet litt lysere, ja. Veldig flott natur. Trodde aldri at det var så bratt. Enkelte steder var det som steil norsk Vestlandsnatur.

God jul!

Torunn :-)
Bjørn H.

Flott Torunn,fint med personen der!!

Bjørn
Torunn B.

Takk skal du ha, Bjørn. Jo, uten personen ville det blitt helt ubrukelig egentlig. Må ha litt referanser, selv om personen ble veldig mørk.

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu