Rebel
Slik dei små ser det, #30.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Storformat
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeUtdatert Polaroid 59
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger633
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Caroline M. S.
Jeg liker bildet godt – pussig at det ikke har fått noen kommentarer ennå. Vet ikke om dette bildet hører til i serien din om hvordan barn ser det. Kanskje ikke. Her får jeg i hvert fall følelsen av at jeg ser på et barn, og at det ikke er et barn som ser på meg eller verden. Men det kunne kanskje være at jeg var et barn som så på et annet barn? Da måtte det i tilfelle vært et halvglemt minne – en situasjon jeg hadde sett en gang for lenge siden som dukket opp i tankene mine (og uttrykket/behandlingen – inkludert ramme – bidrar selvfølgelig til ”noe for lenge siden” inntrykket).

Ellers må jeg bare få benytte anledningen til å si jeg har sett på barneserien din flere ganger (skulle ønske jeg kunne se dem som slideshow eller hengende ved siden av hverandre på utstilling). Synes det er en kjempeserie. Litt mystisk, mørk, skummel. Kanskje halvblanding av drøm og virkelighet og flere bilder minner meg om min egen oppvekst (vi bodde noen år i skogen litt utenfor Lillehammer og bror min og jeg hadde gode muligheter for å lage spenning i hverdagen med å legge ut på tur tidlig morgen eller kveld og skremme oss selv og hverandre med mørke, rare former, dyrelyder ….eller skumle, falleferdige hus og rare, gamle mennesker vi innbilte oss ble forvandlet til illsinte, livsfarlige dverger etter bestemte klokkeslett. Flere av bildene i serien din bringer tilbake akkurat de følelsene – spennende, deilig-skummelt *S*).
Peter M.
Tror vi er mange som har bokmerket serien din ''Slik dei små ser det'' :-) Vet ikke om dette bildet hører til i den, men det betyr ikke så mye. Etter Caroline sin kommentar ville det bare blitt smør på flesk å komme med mye av det samme. Jeg er veldig enig i mye av det hun kommer med. Du har virkelig et eget uttrykk i bildene dine, jeg kjenner dem igjen med en gang. Bildet her er en totalpakke som sitter. Flott Eirik, du inspirerer!

vh
Peter M
Julie E.
En hilsen og 12-15 tomler i været!!! Dette var flott!
Bråkebøtter får man rett og slett kappe huet av! Mye enklere enn å ta seg tid til å høre på dem......ja, det var min tanke.
mvh Julie
Eirik H.
Takk for dei gode kommentarane. Det er inspirerande å høyre at desse bileta rører ved dykk på ein eller annan måte.

Eg var litt usikker på om eg skulle føre dette biletet inn under serien, det er trass alt gjort med eit skikkeleg kamera, men på bakgrunn av kommentarane dykkar er det greit å innlemme det i serien.
Amund Blix A.
Synes det glir rett inn i serien. Artig kontast mellom den veldig passive posituren og ''Rebel'' på skoene. :-)

Amund
Viviana B.
Jeg likte fargene, lyset og utsnittet veldig godt. Bra! Jeg blir litt forstyrret av at nederste del av bildet er så skarpt (f.eks. sokkene) og skyggen. Samtidig kan det også gi bildet en ekstra, mer eksplisitt mening at man kan lese det som står på sokkene. Men hvis ikke de skal være en del av budskapet ville jeg kanskje 'blurret' det litt.
Viviana B.
Beklager, blingset og så ikke tittelen. :-/ Men står fortsatt for det jeg sa om skarphet og slikt. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu