Slik dei små ser det, #31.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • Holga
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger739
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204302} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Julie E.
Du har så mange gode bilder at det nok er mange som er enige med meg i at det er vanskelig å ''henge med'' og skulle si noe fornuftig for hvert bilde. Er imidlertid veldig artig å se at du holder ''koken'' og er stilsikker som få. Kjempebra denne gangen også.
Som et apropos; har hatt noen turer med barna mine der jeg har forsøkt å fotografere det de er opptatt av. Ganske spennende egentlig. Man fotograferer pølse med lompe, man fotograferer boblejakka fra i vinter midt på sommeren, man fotograferer restene fra lillebrors frokost og mye annet rart.
Jeg gjør mye rart for å huske min egen barnsdom. Med bildene dine, blir jeg også minnet på min egen barndom. Ikke bestandig bare hyggelige saker, men hver gang like interessant og viktig.
mvh Julie
Eirik H.
Takk for kommentaren Julie. Det er givande å fotografere barn. Tilsynelatande kan dei gjere absurde ting, men når ein reflekterar over det, så kjem eg ofte til at det ikkje er barnet som er rart, men vi vaksne som har falle inn i stivna og forutbestemte atferdsnormer.
Ole Marius L.
Dette var bra synes jeg, og jeg så igjennom galleriet ditt, veldig mye bra, og dette bildet er intet unntak.

Det jeg hadde gjort, hadde vært å få fram barnet litt mer, og kanskje bittelitt mer av trampolinen.

OML-
Julie E.
Veldig enig med deg, Eirik, mht betraktninger om barn versus voksne. Jeg foretrekker i veldig mange sammenhenger å være sammen med barn. Det er der ektheten ligger. HElt klart. (selv om det jo finnes noen hederlige unntak i voksenverdenen også)
mvh Julie
Rune Edvin H.
Hei., Tøff, leken og spøkelsete denne her. Som om man venter på at noe galt skal skje samtidig med at det fortsatt er lek og moro. Akkurat når den skumle musikken begynner ..
Liker det litt ulne uttrykket og kan ikke finne på noen særlig bedre måte å gjøre dette på-
Rune
Magnar B.
Likar dette! Spennande annleis uttrykk, litt draumeaktig. At hovudet ikkje er med gjer det heile mindre definert og meir spennande. bra!
Dag T.
Har sett på dette flere ganger idag og ikke kommet på noe lurere å si enn det Rune har gjort i mellomtiden. Bra!
Dag J.
Det er nesten litt sykt det bildet her, med de blasse utflytende detaljene og den avkappede kroppen, og det føyer seg bra inn i en flott serie. Meget bra.
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Anders H.
Polaroidbilder har en egen evne til å bli spesielle og bra uansett hva motivet er. Det her hadde aldri blitt det samme hvis kameraet hadde vært et digitalt speilrefleks. Utrolig bra bilde, tror jeg skal prøve å få tak i et polaroidkamera jeg og for å se om jeg får til like bra resultater som deg. Inspirerende er det i hvert fall.

Anders
Avsluttet .
Du har en utrolig spennende å spesiell stil (tror kanskje jeg har sagt det før, men sånt kan vel ikke sies for ofte..) Dette er intet unntak, nydelig drømmeaktig motiv, flotte farger, masse stemning og nostalgi og undring og inspirasjon. Anbefaling fra meg!

EnNaH
André M.
Godt fanget stemning, Eirik.
Sissel N.
Herlig stemning, flott utrykk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu