Slik dei små ser det, #34.

Sjå gjerne i fullskjerm.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid 600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen A. I.
Merkelige bilder, hvor bilde nr.1 faller mest i smak, sammen gjør de en forståelig serie, men kanskje ikke jeg forstår rett. Vanskelig og forklare hva jeg tenker når jeg ser dette, men noe i den duren at det er en varm sommerdag hvor et barn leker må det være.

mvh Espen
Julie E.
Hei!
mmmm....ikke alle dine bilder er like enkle å ''lese''
Dette opplever jeg: Håp. En gylden mulighet til å komme seg ut av en situasjon, det lysende tauet. Det mest interessante for meg med dette bildet blir at jfr bildet til høyre er det lysest nederst. Om man klatrer opp til en annen tilværelse, vil man da få det bedre? Jeg opplever at bildet setter spm tegn ved det, uten å virke altfor negativt ladet. Konklusjon for meg: forandringen i seg selv kan være god, selv om det ikke handler om å leve i en annen og lysere tilværelse. Eller at det mange ganger ikke er helt dumt å bli der man er og forsøke å finne de mulighetene som finnes der.
Har ikke peiling på om det er noe slikt du har tenkt, og det står kanskje heller ikke i forhold til konseptet ditt (hva vet egentlig jeg om det :) ), men slik opplevde jeg iallefall bildet ditt.
Visuelt sett er alt selvfølgelig når det gjelder deg helt flott komposisjonsmessig. Jeg synes kanskje den lyse flaten i det midterste bildet er litt vanskelig å absorbere for øyet, men for alt jeg vet kan det være tilsiktet. :)
Ellers er bildene godt sammensatt. Jeg vet godt hvor vanskelig slikt er å få til å fungere.
Tom Just O.
Ha, ha ha!
Asbjørn M.
Bilde 1, oppleves som en konkret observasjon.
Bilde 2, oppleves som fantasi knyttet til tauet, og de bakenforliggende.
Bilde 3, oppleves som magi eller mystikk knyttet til tauet.
Grublet en del rundt denne serien. Liker den faktisk bedre og bedre.

Asbjørn
Eirik H.
Takk for kommentarane. Asbjørn er nærast mine tankar med bileta her.

Berre ignorer dumskapen til Tom Just Olsen.
Birna R.
En meget fin serie du viser her, Eirik og meget god visualisering av en idè. Nr. 2 og 3 kan stå alene, mens det første trenger minst ett av de andre som støttende tillegg. HHele serien hadde avgjort kommet til full rett ved å bli vist i meget stort format, weebvisningen gjør at de mister sin tyngde.

Jeg noterer igjen at enkelte kommentatorer har langt mer utstyr enn forstand på bilder, men det er og blir forblir deres eget problem heldigvis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu