isfiske
Tenkte det passet med ett vinterbilde nå på årstiden. Dette bildet er tatt ved Sandnessjøen en veldig kald vinterdag. En fisker hadde satt fast båten sin i isen og det var tykt med is rundt han deriblant ble tittelen ''isfiske''. Når man sammenligner de store fjellene og den lille fiskebåten tenker man over naturens enorme krefter og hva fiskeren har i møte med naturen kansje?
fin vinterstemning, men kansje litt skjev horisont.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210128} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hilde L.

bakgrunnen var skikkeleg eventyraktig! det var tøft:) Var kanskje noko som mangla, likevel, men kan ikkje settje fingen på kva det er. Alt i alt eit flott bilete.

Hilde
Avsluttet .

Flott bilde, flott landskap. Synes ikke horisonten virker skjev. Synes heller ikke at det er noe som mangler her, hverken på skarphet, fargemetning eller komposisjon.

Anders
Pasi A.

Jeg vet ikke om plasseringen av båten er helt riktig, jeg hadde likt å sett den mer til vesntre, midt mellom der den er nå og kanten. Og det kunne nok presses enda mer ut av bildet i etterbehandling. Men jeg liker jo bildet da, skalaforholdet mellom båten og landskapet kommer fint fram og er veldig fortellende. Det har du etter min mening forsterket veldig med å ikke vise toppen av fjellene i bakgrunnen.
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var rett og slett herlig! Meget flott inndeling av bildeflaten med gode linjer og buer. Jeg er enig med Pasi ang. plassering av båten. Det blir litt for midtstilt. Bildet mange fine blåtoner og jeg kjenner at vinteren skal være velkommen.

vh ingebjørg
David P.

Takker og bukker! Enig at båten skulle kansje vært i mere i sentrum av bildet. Plasseringne i forhold til fjellene var kansje årsaken til dette utsnittet. Det var noen hus i bakgrunnen som er klonet vekk i ps (hvis noen ser sporing etter det)

vmh David Parleur :p
Ina W.

Fantastisk, flotte ''lag'' av blåfarger. Bra at himmelen ikker er med. Likte plasserinegn av båten og det snøkledte landskapet!

Ina
ingebjørg fyrileiv g.

Ikke mer i sentrun, David. Men mer i seiden i det gyldne snitt.
Enkel huskeregel: se for deg at du deler bildet i tre deler, horisontalt og vertikal.
Plasser hovedmotiv i et av kryssningspunktene. Det gir harmoni og bildet blir mer
behagelig å se på. Jeg ser ikke spor etter husene, bra jobba;)

vh ingebjørg
Avsluttet .

En flott og malerisk bakgrunn, båten kunne vært litt mere til venstre, men et vakkert vinterbilde med flotte fargetoner.
ingeborg w.

Dette ble flott. Det ser skikkelig kaldt ut og du har fått fram dimensjonene med de store fjellene bak. Jeg ville kuttet litt til venstre, for å få båten mer i det gyldne snitt. Les litt om det under kunnskap her inne hvis du ikke kan noe om det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu