Svartifoss i Skaftafell Nasjonalpark.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad
  • Normalobjektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Anne Lene B.
Hei Eirik
Fantastisk fint bilde!! Fin komp, nydelige lys og toner!! Et mystisk og litt drømmende bilde!! :-)

Mvh
Anne Lene
Ivar B.
Mystisk og spennende bilde som vinner på den litt mørke presentasjonen synes jeg. Mange flott detaljer i fjellet i bakgrunnen. Treet har også en del å si i positiv retning. Detaljrikt, men blikket hviler samtidig som man går på en positiv oppdagelsesferd gjennom landskapet. Mvh Ivar.
Arne S.
Du vrister det optimale ut av enhver situasjon. De lyse steinene bidrar til en strøken komposisjon. Busken forteller også sin historie. Kanskje ikke det bildet jeg vil huske best fra deg, men det holder i lange baner.
Vigdis F.
Veldig spesielt og vakkert. Steinformasjonen i bakgrunnen gjør at bildet får et helt unikt uttrykk. hilsen Vigdis
Carsten S.
Du er virkelig 'til stede' på Island og legger landskapens karakter i dine bilder. Opplever Island bildene dine som om du la landskapen og motivene kommer til deg.
Litt krunklete formulering kanskje men kommer ikke på bedere ord akkurat nå.
Anne-Lise S.
Flott hvordan de lyse steinene i forgrunnen drar øynene innover i bildet mot fossen der inne! Virkelig severdig!

Anne-Lise
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Erik J.
Elegant, jeg liker det mørke, enkle ryddige i dette bildet. Fine linjer, jeg liker spesielt effekten av de lyse steinene i forgrunnen
Espen A. I.
For en kvalitetsfølelse jeg får av det her. Får lyst ut med
mediumen min jeg også.

-Espen
Rolf S.
En annerledes, original og vellykket behandling av dette motivet.
Avsluttet .
Dette var spennende og litt mystisk,et bilde til å studere og nyte.
Hilsen Tone!
Torgeir Pande B.
Kjempe flott lys!! Fine strukturer på fjellet, og stilig med steinene i forgrunnen og det ene treet helt til høyre. Og selvsagt vannet. Veldig bra:)
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Julie E.
Dette bildet er fantastisk flott. Man får ganske så lyst til å resie til island etter å ha sett disse bildene dine. Komposisjonen må vel være optimal tror jeg. Ville gjerne kunnet uttrykke HVOR godt jeg liker dette bildet, men de ordene er nok ikke oppfunnet, tror jeg. :)
Synes Arne s sier det veldig presist i at du vrister det optimale ut av enhver situasjon. mvh Julie
Oda Lystrup H.
wow.
særs bra!


Oda:)
Odd Tore S.
Jeg liker kontrasten mellom basaltsøylene ved fossen og de runde steinene nedenfor, og lyssettingen begge steder. Det forkrøblete og nakne treet bidrar til følelsen av goldhet.
Selve fossen var mer vellykket i din tidligere versjon. Jeg innser at dette er et bevisst valg, og at hensikten med de to bildene er ganske forskjellig.
Jeg kunne også tenkt meg at den buen som elva gjør, hadde vært bedre utnyttet. Akkurat måten som vannet er utnyttet på i denne komposisjonen synes jeg blir litt rettlinjet og midt på. Kanskje gir den mer oppmerksomhet på steinen.
Det er lett å bli skrivebordsteoretiker når man ikke har virkeligheten i friskt minne, det begynner å bli en stund siden 1992 nå.
Odd Tore
Kai-Wilhelm N.
Dette sitter; flott lys på de lange steinene i forgrunnen, samt en foss som har ''overlevet'' lyset, flotte basaltsøyer; -litt frekt lys på dem. Treet starter en flott diagonal ned mot venstre. Lyset -eller ikke-lyset (mørkets lys kaller jeg det) passer bildet utmerket.
-rett og slett bra.
det eneste jeg ikke liker helt er den fremste kulpen til venstre. Den bakre kulpen må jo være med; den er en del av diagonalen mot treet.
mvh
-k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu