Utsnitt fra den fortryllede skogen
Skog fortryllet i photoshop.
Har lekt litt med med photoshop, kunne like gjerne lagt under manipulasjon :) Liker lyset og skyggene, noen utbrente felt her og der. Den hvite stokken gir meg assosiasjoner til ringenes herre. Vil gjerne ha tilbakemeldinger
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-01 22:02:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 50 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger694
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Hans Henrik F.

Knalltøft bilde! Liker dette veldig godt og du har skapt en helt spesiell stemning her. Herlig lys og farger som gir en slags eventyraktig effekt. Ser for meg at du kan plassere hva som helst av fabeldyr eller skogsalver her uten at det ville virket unaturlig :-)

Lurer på om bildet heller littegrann til høyre? Kan jo være at alle trærne lener seg litt den veien, men jeg føler det ihvertfall som om det er litt skjevt. Ellers full pott herfra!
Kenneth R.

Ja, skoger av denne typen heller ofte litt mot høyre, det er en del av magien ;) Takk for kommentar, det var i grunn en slik stemning jeg fisket etter.

Mvh
Kenneth
Avsluttet .

Utrolig eventyrlig stemning her! dette bilde kunne du lett solgt til hvilket som helst ukeblad! ser for meg allslags sunnhets produkter dette kunne være brukt til :) flott!

mvh Petter
camilla m.

Fikk nesten bare lyst til å legge meg ned i skogen i der! :) Vakkert! Hva har du gjort i photoshop?

Vennlig hilsen Camilla
Stig Børre E.

Dette var rett og slett nydelig! Som hentet ut fra et eventyr om troll og vetter.
Veldig flott lys, fin komp og vellykket diffus glød. Herlig.

Bildet ser ut til å helle ørlite mot høyre - uten at det har noen stor betydning.

StigB
Patrick M.

Utrolig fint bilde Kenneth. Det får meg til å minne meg om ''The Shire'' fra Ringenes Herre. Døds fin bilde.

- Patrick
Inge S.

Hei.
Et nydelig motiv med et meget flott lys.
Meget severdig.

Mvh Inge
Anne Lene B.

Hei Kenneth
Åååh jeg er henført og satt ut av spill, ønsker å sparke av meg skoa og løpe barbeint rundt i denne ringenes herre skogen!! Komp, lys, ps behandling er nydelig!! Velfortjent anbefaling! :-)

Mvh
Anne Lene
Kjartan Nielsen F.

Ser at eventyrlig dukker opp ofte her.. Men jeg bruker det igjen: Eventyrlig flott! Dette var virkelig bra. Skulle likt å vite hva du har gjort for å få til denne stemningen.

Det eneste jeg har å utsette er, som nevnt tidligere, at trærne ser ut til å helle litt. Jeg tror jeg ville hatt dem rette.

Meget bra!

K
Avsluttet .

Utrolig fint bilde,her har du klart å få fram det trolske og eventyraktige som ikke er så lett å få til i sånne skogsbilder.Nydelig lys og stemning.
Hilsen Tone!
Eivind B.

Jepp, definitivt smakfullt dette - som tatt ut av Asbjørnsens & Moe's beste eventyr. Mangler bare enhjørningen oppe i hjørnet, så er dette komplett ;)
Avsluttet .

Det meste er skrevet før meg, jeg føler jen nesten at jeg kan kjenne mose, skog og barklukt av dette bildet..Meget bra arbeid i PS dette, hadde vært morro og sett orginalbildet..:-)

Arne
Jacob V.

Aaah...jeg kan nesten kjenne lukten av skog. Deilig! Et utrolig flott bilde. Skulle gjerne kommet med noe konstruktivt, men alt er sikkert sagt fra før av.


Mvh

Jacob
Rune S.

Nydelig, litt trolsk skogsstemning! Syne jeg ser en skikkelse, litt til høyre, inne blandt trærne;-)

Mvh
Rune S
Arnhild A.

Hei

Liker bildet ditt. Et flott motiv med flott lys.

Mvh Arnhild
John Andre A.

vakkert dette ja, og verdt den ekstra oppmerksomheten!
kan nesten høre eventyrene når jeg ser dette!
John
Kenneth R.

God aften,

Tusen takk for mange gode kommentarer og min første anbefaling, dette var morro. Målet var å lage en eventyr/trollskog stemning, og samtidig å lære mer om photoshop, jeg er nybegynner på området. Har lagt ut original til sammenligning, som dere ser er det jobbet ganske mye på dette bildet, sikkert helt på om ikke over grensen til manipulasjon. Med så er dette også en øving i photoshop. En dag tar jeg kanskje turen til samme sted når solen står lavt og prøver igjen :) Kommer kanskje til å legge ut ver som er rettet opp som det er kommentert på av flere, men det vil ta litt tid pga kloning osv for ikke å miste utsnittet.

Camilla : Det er brukt diverse filtre og blur, + en del light painting for å få frem lys/skygge effektene. Søk litt på nettet etter painting with light, blur effect, softening osv så finner du masse gøy. Sjekk også photoshop podcaster, det er mye å velge i, gratis er det og! sjekk også www.atncentral.com for masse gøye actions, kan lære mye av sånt.

Rune : ja det er en skikkelse i bakgrunnen, men det er bare en skygge fra en gren eller noe. Bra sett! Den er tydeligere i originalen faktisk, jeg har forlenget ''armene'' pittelitt for å fremheve den, skulle gjort den litt lysere ser jeg nå.

Mvh
Kenneth
Hans-Jørgen H.

Hei Kenneth!
Utrolig bra og fortryllende kunst/skogsinteriør! Minner meg om maleriene til Skienskunstneren Bratsberg. Mangler bare ei gaupe, en bamse eller en mår, eller en tiur her.....Her kan fantasien løpe løpsk ja. Tusser og troll burde vel og finne levekår her. Ser forresten en liten nisse hvis jeg legger godvilja og fantasien til....
Catrine H.

Elsker slike bilder, skikkelig frodig og deilige farger, får lyst til å gå tur i skogen med en gang! :)

Catrine
Aage S.

Jeg liker originalen best, tror det er denne du har manipulert :) Er det ved Lyse kloster? Der har jeg vært og der kan en boltre seg i lys, skogbunn, trær og alt som skaper stemning, et herlig sted selv om alt er plantet kulturskog. Ga også meg assiasjoner til Ringenes herre
Kenneth R.

Hehe, ja, den som heter original er vel strengt tatt den uoriginale faktisk :) Nei det er ikke Lysekloster, dette er i skogen oppe på fløyen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu