8 islandsponniar på Myrdalsandur sør på Island.

Sjå i fullskjerm om du vil sjå detaljar i forgrunnen.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-26 23:06:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Hasselblad Xpan
  • Hasselblad 90mm f4
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-MAX 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger519
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Amund Blix A.
Panoramaer er vel det som er vanskeligst å vise på web, siden bildene fort blir temmelig små... Men det er ikke mulig å unngå å se at dette er fantastisk flott, og at dette vil gjøre seg på en vegg :-) Kombinasjon av det brutale landskapet og dyreliv gjør at bildet ''lever'', i større grad enn om det ikke var noen ponnier der.


Mvh

Amund
Terje V.
Helt enig med amund her. Dramatisk landskap, som viser hvor små vi (dyr) er i forhold til naturen. Synes midtstillingen av fjellet gjør seg veldig bra her.

Utrolig flott!

Terje
Espen A. I.
Pent og svært gjennomtenkt komposisjon. Midtstilt, men alikevel ikke det. Tror dette har noe med ponniene å gjøre. Utrolig spennende å se slikt arbeid - særlig med 100 % av skanna fil.

-Espen
Geir Helge S.
Vakkert panorama Eirik! Serien din far Island er inspirerende, og det frister voldsomt med en tur over.
Bildet er godt balansert og med mange fine detaljer. Likte spesielt den smale stien som leder inn mot myren med ponniene. Lurer på om jeg ville vurdert å mørkne øyen i horisonten bare litt...
Mvh Geir
Odd Tore S.
Her aner jeg et fint panorama med spennende detaljer, men det kommer ikke skikkelig fram med de begrensninger som tillatt format her og skjerm legger.
Om hestene ikke hadde tangert strandkanten hadde det kanskje vært litt greiere.
Ganske trist, for jeg tror at både bildet ditt og andre bilder her i panoramaformat, forsåvidt også i høydeformat, mister urettferdig mye av kvailitetene sine. Så kunne jeg naturligvis foreslått at du kuttet i sidene og beholdt øya og tre hester, men det blir jo å komponere bilder på systemets premisser.
Hvis jeg skulle sagt noe ut fra det jeg ikke ser skikkelig, ville det heller blitt å fjerne hele den mørke delen av forgrunnen, og så la himmelen få utvikle seg videre oppover. Den ser dekorativ ut. I sum hadde dette vel endt med mer panorama heller enn mindre.
Det ble ikke noen skikkelig bildekommentar, dette, mer et hjertesukk over en sak som angår flere enn deg og bildet ditt.
Odd Tore
Ivar B.
Jeg skulle gjerne sett dette i et gedigent format, men ser jo også her at dette er et mektig landskap og et mektig bilde. Liker midtstillingen av fjellet og dramatikken i himmelen som omkranser bildet. Hestene gjør mye for bildet, men det er litt synd at hestene delevis går over i vannet. det hadde selvsagt vært best om de stod mot det lyse i forgrunnen. Men de tok vel ikke innstrukser kanskje:-) Bra! Mvh Ivar.
Julie E.
Hei!
Det er tydeligvis mange bilder hos deg som jeg ikke har fått med meg nå den siste tiden. Flere gode. (som alltid)
MAnge har sagt mye klokt, men jeg ville bare si meg enig i at dette var veldig flott. Ingen problemer her med å ''mane'' frem en kjempeutgave på en fin vegg. Flott utnyttelse av flatene.
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu