Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjetil Greger P.

Pen teknisk gjenomførelse, og pen modell.. men bildet i selv syntes jeg var lite spennende
Marit O.

Syntes lyssettingen din er fin her,men her ville jeg hatt persjonen mere in fra venstre så du får mere luft foran modellen Kjetil, ellers flott dette :)
Mvh Marit
Marit O.

Sorry, mente Lars så flaut håper du kan tilgi meg, ha en fin kveld :)
Mvh Marit
Avsluttet .

nja two thumbs up for ideèn men gjennomførelsen syns jeg kunne vært forbedret på alt slags måter.. Ganske enig med kjetil at dette ikke vare så spennende. For det første: Bakgrunn.. den er helt vanlig og kjedelig, å kunne vært med å skape spenning i dette bilde. I tilegg irriterer det meg at lyset skinner tilbake fra veggen, papir, eller va d er du har i bakgrunnen.
For det andre ser det ut som hun kjeder seg, å egentlig bare holder hendern bak, så hadde nesten ikke vært vits med taue. Repet ser alt for slakt ut...
Å så når det gjelder modellen. Så syns jeg vi burde hatt øye kontakt å fått et blikk av redsel eller lidelse, men siden ikke det er saken her, så er det fælt at håret ligger bakover langs ryggen, å at d i tilegg er ei rosa SØT hårklipa i håret hennes. Huff.. nei..
Håret burde heller hengt framover, over ansikte for å skape en mer dramatisk effekt.
Å til slutt vil jeg nevne lyset: Kjedelig og dølt, særlig når vi ser ''situasjon'' hun er i. Du burde hatt lyset slik at det skapte mye skygger kanskje formøket halve henne. Eller noe. Bare helst noe annet
Magnus A.

nice:D likte det^^
Rhae M.

Litt enig med Janita. Blir litt ''blatt''. Situasjonen og den nakne modellen tilsier at du vil fremstillen en situasjon og følelse, men det kommer ikke frem i bilde. Synd, for du har åpenbart en pen modell og en god ide.

Rent teknisk ville jeg:
1) gjort bilde lysere/mer kontrastfullt (gjerne ved å benytte skygger)
2) Gjort modellen mindre stilren
3) Prøvd å fått frem et utrykk enten i ansiktet på modellen eller ved at kroppen ser stresset/strekt ut (litt lidende eller ventende uttrykk)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu