med dette bildet erklærer jeg nesten krig med alle feminister, sosialister, og kvinner. men altså dette er min oppfattning av unge sosialister. grettne sure og klagete
så lenge siden jeg har provesert noen at dette skal bli godt!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.

Håper du for mange provosert av denne:)

mvh Tom T
Avsluttet .

Gjennomført tam provokasjon, spør du meg... Platt fotografert på et boklete papir. Uten din kommentar hadde det vært umulig å lese ut fra bildet hva du prøver å formidle, men det hadde vært et mye mer spennende bilde hvis du hadde latt betrakteren tenke sitt ut fra bilde og tittel. Jeg liker forsåvidt idéen, men jeg savner bl.a. mer spennende belysning, og vel... en brukt tampong har vel aldri sett så smakfull ut.
Avsluttet .

Trodde først det var en rød saftis før jeg leste Julies innlegg. Hva får deg til å tro at noen blir provosert av dette? Kan ikke finne noen direkte forbindelse mellom teksten og bildet annet enn at ditt eget budskap er ''grettent surt og klagete''! Gjeeessssp....
Tor-A
Ole Martin T.

Synes ikke det var så provoserende, men fordi jeg deler dine synspunkter ang. rød ungdom (Røde voksne også for den del) så syns jeg det var kult:-)

mvh - Ole Martin
Morten J.

Jeg erklerer meg enige med Julie, Tor-Arne og Ole Martin. Din bildetekst er provoserende, men bildet sier ikke så mye. Jeg oppfattet ikke at dette var en tampong jeg heller.

Sorry, det er sikkert du som har rett og alle vi andre er dumskaller.

:-)
Morten
Tove H.

For det første tror man lett at det er en saft-is uten å ha lest din kommentar. For det andre er det lite smell i denne provokasjonen, skjønner nemlig ikke helt vitsen med bildet. Så konklusjonen må være at ''tampongen spretter tilbake på deg selv''- men det var vel ikke meningen?
Tove
Unni F.

Synes vel ikke bildet helt ''treffer'' det du mener å formidle her. Synes også figuren ligner mer på en smeltende saftis eller en billig rød sukkertøystang enn en tampong. Men det er vel ikke hovedpoenget kanskje.
Men politiske ytringer er vel generelt sett OK, - selv om dette kanskje ikke er stedet for dem? Det å bruke foto for å få frem et budskap synes jeg er bra at du forsøker, men du treffer ikke helt etter mitt skjønn. .Noen som har tips til hvordan få frem forakt for visse partier på høyresiden ? For ikke å snakke om konservative forstokka menn?

Hilsen Unni

Stein Oleiv B.

jeg ar nå oppnådd det jeg vill oppnå, til en viss grad. folk mener såpass om bilde(gjerne negativt men what do i care) at de brukernoen av sine sekunder/minutter på å legge igjen en kommentar. det jeg har feilet med er å få folk proveserte. dritt. men men, jeg får nok mine sjanser senere.
uansett, som et svar til unni; jeg er intet politisk av meg, verken høyre ellår venstre. meningen og tanken bak bildet var å vise hvordan jeg ser på nettop egentlig unge politikkere generelt, og hvordan de klager og står i. uten å få til en dritt. de btyr ikke noe enn en stemme for de som faktisk sitter på makta. så pga klaging osv, drog jeg parralellen med mensen og atferden deres. og for å topppe det, hva passer da bedre enn RØD ungdom. folka som springer rundt og klager, sutrer og ser temmelig negativt på alt vi har i nåtiden.
bildet er satt på spissen, og meningen var rett og slett bare skrike ut min mening. men beklager på mitt dypeste om jeg ikke har fått dette til. faktisk, fonten jeg brukte er en tanke bak. dangerous: exsplosives sier denne meg, og nettop det føler jeg politikkere(ja også eldre, men disse har en større rolle i samfunnet) er også. rør eeen liten ting de mener om, og de legger ut og kverulerer til du må hjem å spise middag. surt!
men jeg må nesten innrømme tap om jeg ikke får frem budskapet. uansett, skal jeg være så objektiv og si som tove sikter til: kanskje jeg får litt mensen av slike folk selv!
Helge R.

Som rabulistisk demonstrasjonsfotograf liker jeg dette forsøket på meningsytring, dotten er for søte dikt og saftige bannord. Her tråkker du i salaten, eller i tampongen, greit innlegg om deler av vår politiske ungdomsvirkelighet. Ideen kan varieres i det uendelige med grønt for Sp, blått for Høyre, Se og Hør logo for Frp, masse foto snadder i slike tanker.
Jeg liker dette
:)Helge
Arne P.

Jeg syns det var ekkelt egentlig. Problemet er at jeg ikke ser noe sammenheng mellom en blodig tampong, feminister og sosialister.

Teknisk ganske greit, men skorter noe på lyssetting. Forstyrrende rødskjær i venstre hjørne som bare blurrer oppover til det blir hvitt.

Liker måten du slår feminister, sosialister og kvinner under en kam og går til nestenkrig mot dem. Smart.. Ikke ninja dem ihjel for da blir jeg sur, seriøst. :/

A.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu