solstråle
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole-Kristian T.

Hei Rikke, ser at dette er ditt første bilde her, så velkommen skal du være :) Du har tatt et motlysbilde der barnet/ personen i bildet blir til en silhuett. Jeg har egentlig ikke så mye å si om bildet ditt, men oppmuntre deg til å fortsette å ta bilder og legge ut de du liker best. Du lærer av å prøve/ feile pluss ikke minst å se mye på bilder her på foto.no og andre steder. Selv lærer jeg mye av å lese kommentarer til andres bilder. Og ved å skrive kommentarer vil du også få kommentarer på dine egne bilder. Lykke til!
Elisabeth J.

Hei, fin velkommst kommentar du har fått her:) Jeg vil heller kommentere bildet da.hehe. Dette synes jeg ble ganske spesielt. Ser ut som hun står og myser etter solen, og jeg får skikkelig varm sommer følelse. Dette lyset som har falt over ansiktet til jenta synes jeg var litt sjenerende, i slike tilfeller kan det være lurt å ta flere eksponeringer med litt forskjellige vinkler. Jeg er litt usikker men tror nemlig dette kommer av at du har fått uvstråler rett på linsen. Det du også kan gjøre er å bruke en solblender el ene hånden kan også fungere:)
Mvh Elisabeth Jensen
Anette L.

Hei!

Liker det varme lyset som dannes når sollyset treffer ansiktet til jenta:)
Synes det litt mystiske over bilde er ganske interresant.
Kan ikke så mye om det altfor tekniske, så skal ikke rote meg borti det :)

Hilsen AnEtTe W.L :)
rikke t.

takk for kommentarer..hadde ikke trodd jeg skulle få så god respons:) lot lyset falle litt i ansiktet hennes med mening. syntes det var fint,men kjempe bra å få tilbakemeldinger av andres meninger tusen takk
Terje H.

Liker måten du har fått fram smilet gjennom solstålene, mens det samtidig er en siluett.
Ruth S.

Vakkert, selv om sola kan være litt hard. Men denne gangen ble det flott:-)

-ruth-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu