Utstyr
  • 5D
  • 24-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1081
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Willy M.

Fin skarpthet på modellen, nydelig dus bakgrunn, kanskje kunne modellen hatt øyekontakt med fotografen. kanskje kunne du clonet litt på bølgen til venstre for modellen. ellers er komposisjonen veldig bra

Willym
Avsluttet .

Hahaha. Du har rett og slett tatt bilde av en babe, også ber du om seriøse tilbakemeldinger?
Anna Rosa L.

Kjære Chris! Det at du har tatt bilde på skrå slik at dama kommer mot oss ut i venstre hjørne gjør at øyne våres sklir fortere nedover kroppen hennes... Det er nok akkurat dette du vil oppnå sett at dette er et bikinibilde. Dermed er også dette en ypperlig effekt der du får frem det du vil vise oss..Skyggen mellom puppene hennes får de til å se større ut, og om det var bevist her er dette bra jobbet.
Jeg er noe enig med Frode at hun er veldig bertete, dette pga den rosa bikinien, de lyse glinsete leppene og blikket hennes... men kanskje aller mest pga navleringen.
Om det plager deg at hun ser bertete ut er det mange måter å gjøre dette anderledes på, men for de som faktisk liker berter er dette bildet første klasse!
Bakgrunnen er diffus og fin, men jeg er litt enig med willy at hun kunne kanskje hatt øyekontakt med fotografen/oss. Hun blir så ''alene'' her. Øyekontakt er derimot sexy om du ønsker å få til dette.
Veldig fine farger, og bildet ser profft ut. Hadde alikevel kanskje oppnådd mer interresse om dama var mer opptatt av å flørte med kamera enn med vinden;)
Jeg håper du ikke tar noe av dette negativt, for dette er kun mine tanker som en jente her på foto.no

-rosa-
Remi J.

Hei, jeg synes bildet all-over veldig godt. Som grafisk designer synes jeg signaturet ditt er altfor stor i forhold til bildet, dekker ca 50% av bredden, blir mere elegant om du forminsker den så mye som mulig (uten at det blit for få pixler til at den er tydelig). Hun poserer og holder hendene fint, synes ikke det er et ''must'' at modellen må se i kameraet som noen kommenterer. Ville kanskje valgt en bikinibukse med høy skjæring på sidene pga å få overkroppen litt kortere og bena litt lengre på denne jenta. Kanskje litt blå eye-shadow og sminket litt mere skygge under skinnbena, når det gjelder sminken. Vet ikke om du brukte sminkør?
Remi J.

Hvorfor har du ikke lagt på den signaturen layout du har på bad-hair day bildet, den likte jeg svært godt. Flott modell, by the way.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu