on the road again ....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Atle J. G.

Flott bilde! Fine linjer, også i skyene. Hadde klart å leve uten ramma, men...
Bra jobba. Mvh Atle
Asgeir E.

Dristig å legge bildet på skeiva, og det fungerer! Er enig med overskrivende at ramma ikke står godt til dette bildet. I mine øyne er dette et bilde som har veldig høy estetisk linje kvalitet, og da blir det litt feil med slike ''tacky'' detaljer i ramma. Ellers et meget spennende utsnitt.

-Asgeir
Rune S.

Meget stilig bilde med flotte linjer og fint lys! Enig i at det er bedre uten denne ramma.

Mvh
Rune S
Unni F.

Spenstig og sprekt brobilde med original vinkel. Liker sepiafargen også, den understreker den litt truende himmelen. Er vel også litt i tvil mht den hvite rammen.
Hilsen Unni
Judit W.

Hei Sunniva!

Interesting perspective and angle! The black & white working out is just great. The clouds on the horizon are really exciting! Nice photo, I like it!

Judit :)
Laurberg G.

Hej Sunniva. Jeg kan undtagelsevis godt lide og forstå at du har valgt at dreje horisontetn. Normalt er jeg ikke meget for styrtende linjer og væltede perspektiver. ( byggeteknikerens konformisme ) Men for tilfældet giver det en meget spænden linieføring rent grafisk på billedplanet Den rene grafik forstyrres dog lidt af den kørende trafic som man nok venter står lidt mere på den horisontale end her er tilfældet. Så du sklle nok have ventet indtil der var trafiktomt - Hvis det da kunne lade sig gøre? mvh. lau
sunniva l.

tusen takk for tilbakemeldingene!
Bildet er et snapshoot tatt gjennom bilvinduet.
en bro i Uddevalla.

mvh sunniva
Tom E.

Det syns jeg var et usedvanlig vellykket og stilig snapshot, Sunniva.
Liker svært godt hvordan linjene i broa og skyene krysser hverandre, gråtonene er fine, og jeg syns det fungerer godt med perspektivforskyvningen.

Mvh TomE
Stig Børre E.

Et veldig gjennomført bilde av denne flotte brua. Strøken linjeføring og godt tonearbeide.
Meget bra.

StigB
Avsluttet .

tøft! som de fleste andre her syns jeg at det funker fryktelig bra med linjene til broa kontra linjene på himmelen. blikket mitt blir dratt oppover i bildet samtidig som jeg får den beste følelsen av å se rett fram mellom bildene på brua, mot lysningen.

martin B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu