Lavendel
Bilde tatt i Valensole, Frankrike
Kanskje litt standard disse bildene her.. men pytt pytt
Utstyr
  • 20d
  • 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Laurberg G.

Faktisk ikke desværre. Gid mange andre billeder hold denne standard. Himlen står nok lidt lyst i forhold til lavendelmarken nednunder. Lidt colorstyring og tonebalance/master/midtone sænkes råder hurtigt bod på dette og skaber en god farveharmoni. mvh. lau
Dan S.

dette var noe annet enn vanlige norske åkrer..nydelig komp. og er enig med lau om himmelen. undres hva de skal bruke lavendelen til :)
Dan Sandmoen
kjartan h.

Takk for konstruktiv kritikk. Lavendel brukes til parfyme og i utallige helsepleie produkter om jeg ikke tar helt feil.
Atle J. G.

Flott dette! Ville kanskje ha foretrukket om du hadde sett litt mer mot venstre. Jeg liker treet, men dette gjør at bildet uansett ikke blir semitrisk. Liker faktisk at den ikke er det. Buskene forstyrrer. Du kan evt croppe...
Mvh Atle
Avsluttet .

Fine linjer, god komposisjon. Kanskje litt forstyrrende de buskene til høyre, treet hadde kommet bedre frem om det var alene på toppen av lavendelåkeren. Nesten så jeg kjenner lukta helt hit! :)

-Hilde-
Avsluttet .

Nydelig bilde med flotte farger og enkel fin komp.
Hilsen Tone!
Espen R.

Hei
Et klassisk motiv dette, hvor jeg synes du lykkes. Pene og rene linjer inn i bildet, pent komponert med treets plassering og bra lys. Himmelen er litt overeksponert, men det blir bare pirk:-) Pent dette!
vh
Espen
Monica J.

Hei Kjartan.
Et nydelig bilde! Klassisk, men allikevel ikke så altfor ofte vi ser det her på ''dotten''. Veldig flotte linjer, og fin ''kromming'' av radene over haugen i det fjerne. God komp. Ville prøvd å klone bort buskene til høyre og justert fargene på himmelen noe mer blå, så blir dette helt knall!!!
Mvh Monica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu