Vestrahorn.

Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Acros 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger651
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Lekre lyse toner!
Avsluttet .
Joda det er et stemningsfylt flott bilde duhar der Eirik og det er veldig fint og få kritikk på bildene man sender inn til bilde kritikken, men jeg må jo også få lov til og svare. Og kutte inn på sidene som du foreslår er helt uaktuelt. Hva er vitsen med en vidvinkel da ? Med disse flotte naturbildene i hele sin prakt der Norge flater seg ut med alt det har og by på mens du synes det ikke er noe i det hele tatt. Vel det får være din mening og ikke min. Hvis du selger bra med bilder på din måte er det helt flotters, men jeg beholder min stil og er fryktelig uenig med deg denne gangen. Uten at jeg er verdens beste i det hele tatt...................Morten i Drammen
Eirik H.
Takk for kommentarane.

Morthen: Det er nok mest nyttig for andre sjåarar om du svarar på min kommentar under ditt eige bilete. Når det gjeld vidvinkel så har det ingenting med formatet å gjere. Du kan fint bruke ekstrem vidvinkel innanfor eit kvadratisk format. Mitt poeng var berre at det nokså avlange formatet i biletet ditt er hemmande for komposisjonen. At du brukte vidvinkel er berre fint det. I dette biletet har eg sjølv brukt eit 50mm vidvinkelobjektiv.
Erik J.
Nydelig bilde, nydelige lyse toner. Komposisjon og format som hånd i hanske. Stort plusspoeng for speilingen i forgrunnen, som fyller inn på en fin måte!
Robin J.
Flotte fine toner men det jeg liker best er flateinndelingen som bare er helt max i mine øyne. Mvh RJ
Lene F.
Et meget lekkert bilde med en sart tone! Jeg synes særlig den fløyelsmyke teksturen i havflaten i forgrunnen gjør seg! Mvh Lene
Anne Gunn P.
Dette bildet likte jeg! Linjene, renheten og speilingen av skyene i vannet. Et stilig bilde som kunne vært i glass og ramme på en vegg.

Mvh Anne Gunn Pedersen
Kristin S.
Et lekkert bilde med fine toner og få elementer. Flott komposisjon.
Likte dette meget godt.

Mvh Kristin
Avsluttet .
Delikat og smakfullt med de lyse tonene mot det mørke gjerdet. Motivet er jo en gammel klassiker, og her har du virkelig fått full klaff. Til og med skystripen over himmelen med speiling sitter perfekt. Bare å henge rett på veggen!
Tor-A
Merethe W.
Bærre lækkert. Liker linjene- først bortover, så innover, så bortover. Øyet følger linjene. Delikat.
Arne S.
Nytes!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu