Menneskenes beundring av den høye og vakre Seljalandsfossen på Island !!! Fossen man kan gå rundt på baksiden !!!
Det er en fuktig, men hyggelig opplevelse å besøke Seljalandsfossen på Island ! Hvis man ønsker en våt forfriskning, kan man gå rundt fossen på baksiden, og få seg en deilig dusj. En flott opplevelse å få oppleve denne nydelige fossen.
Fornøyd !!! Island er mitt favorittsted på jord !!!
Utstyr
  • Nikon D50.
  • Nikkor.
  • Blender-
  • FilmtypeD
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Håvard S.

Heisann!
Kjempeflott bilde av fossen der du har fått med mennesker som skaper et inntrykk av hvor mektig dette er. Kanskje noe midtstilt?
Mvh. HåvardS
Frode F.

Kjempestilig, Jan-Torstein.

Synes ikke det gjør noe at fossen er midtstilt, men kunne tenkt meg å se litt mer himmel. Tror det ville underbygget enda mer hvor stort, vilt og vakkert dette skuet er.

Men pent var det nå også :)

FF
Roar K.

Her finnes jo en haug av muligheter når det gjelder utsnitt. Personlig foretrekker jeg slike bilder som dette uten alle turistene. Men det er vel en smaksak. Her finnes rom for mange versjoner. Jeg ville i dette tilfellet som nevnt også av andre hatt med litt mer himmel. Beskjæringen ville jeg tatt nedentil og til høyre. Dvs. Jeg ville kuttet akkurat på oversiden av den grønne klompen bak og til venstre for damen i lys blå jakke nede til venstre i bildet og høyre siden ville jeg kuttet innenfor paret nede i høyre hjørne og på den måten unngått menneskene. Kanskje er det en like god løsning å kutte litt lenger ned og beholde menneskene som befinner seg helt innerst mot fjellet. Da ville bildet likevel blitt litt mindre turistaktig. Men alt dette er altså bare mine subjektive forslag som du kan gjøre bruk av eller forkaste.
Men misforstå meg ikke. Bildet er for all del bra som det er også. Jeg savnet kanskje en smal avsluttende linje rundt bildet da jeg la det inn på sort bakgrunn på fullskjerm. Det ville gitt bildet enda mer dybde og bragt det bedre fram.

Roar
Rune S.

Meget flott og fascinerende bilde. Synes det går bra med midtstilt her. Fint med menneskene som beveger seg rundt i terrenget og gir perspektiv på det hele. Flott Islandsreklame:-) Meget bra.

Mvh
Rune S
Thorbjørn R.

Fint bilde av en meget flott foss. Folkene synes jeg forstyrrer litt, men de er jo en del av dokumentasjonen.

Mvh Thorbjørn
Tove H.

Flott med de små menneskene og den store fossen. Liker bildet som det er.
Hilsen Tove
Avsluttet .

Et flott bilde her, Jan-Torstein.

En stor vakker foss. Menneskene passer godt inn her, da de forteller noe om størrelsen.

Hallo fra Eivind.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu