Østensjøvannet
Det ser ut til at stjertanda er tilbake på Østensjøvannet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBakskudd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

He he. Det er nok sikkert akkurat så bedrøvelig et fugleliv er i storbyen. Den går der og roter i skitten etter noe spiselig. En nydelig skildring av storbyslummen.

Sånn rent teknisk er jeg litt usikker på det utbrente vannet. Det er egentlig bare de to stokken(den?)e som sier at det er vann der. Ellers så rusler denne fuglen egentlig oppe på toppen av en ås.


Hjerteligst
Frode Langset
Georg B.

Takk for at jeg klarte å formidle et slumaktig bilde av Ø-vannet, som jo ligger midt i Oslos favela! Jeg tror kanskje selve vannet måtte gi tapt i billedbehandlingen for å skape nettopp et så fattig uttrykk :)
Avsluttet .

Hei

Ja, jeg ser ikke bort i fra at jeg ville vært enig hvis jeg hadde sett bildet med vannet der

(Digresjon: Dessuten er jo (klima)vann et politisk hett tema i dag, så det er deilig å se et bilde der du har tatt bort vannet, som en motvekt, som for å vise at mangel på vann er en vesentlig del av verdens fattigdom?)

Jeg synes dette er et bra bilde å tygge tanker til. Er det forresten kanskje perleporten det der borte som han sikter seg så iherdig inn mot?

;)

Hjerteligst
Frode Langset
Georg B.

Du tar grundig feil, Frode. Høna forsøker å gjenskape Rekdals 2-1-scoring mot Brasil (et hodeløst forsøk). Med fraspark fra Arnholmen ved Ryenkrysset (som p.t. er uten ball), tar den en ''3-corner-straffe'' på blankt mål.
Avsluttet .

Hei

Og keeperen har druknet ser jeg. Genialt av Arnholmsen å utnytte situasjonen! Synd han ikke hadde ball, men fargene er bra!
Georg B.

Keeperen, som er balstyrig tyr fra Balsfjord (med mangelfull ballstyring), har ganske riktig tatt seg vann over hodet. Oppmannen, gikk det senere opp for ham, som først ikke tok ham ut, men etter hvert satte ham inn, viste seg å bære en fjern slektning - en regelrett tyr-and. Så nå er alt klart for Rekdal-kopien (eller Rektal, som han ble kalt mens han spilte i Tyskland); intet hode, ingen ball og ingen målmann (men merk likevel konsentrasjonen). Om ikke annet sitter fargene som et skudd - hyggelig at du la merke til det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu