Gyllent øyeblikk - mot Kvamshesten
Utstyr
  • Canon G2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJa jeg har lagt på gylne farger digitalt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32994} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Harald K.

Malerisk
Ragnar W.

Hans Gude!!! Digitale eller analoge farger, who cares? Dette var veldig flott.
Avsluttet .

Veldig beskrivene for årstiden, og nydelig lys. Liker godt hvordan linjen i venstre forgrunn leder meg mot åskammen og videre opp på Kvamshesten.

Kunne imidlertid tenke meg større dybdeskarphet i bildet. Ikke vits å kompromisse på det her, kjør på med så liten blender som mulig.

-kjell
Birna R.

pent og vent og intetsigende.

fjellet er jo vakkert, men å ta gode bilder av fjellet krever nok adskillg større innsats og engasjement fra fotografens side.
Finn Arne M.

Vakkert bilde i ett spennende lys.

mvh.
FAM
Arild S.

Nydelig fanget i vakre fargetoner.

Arild
Avsluttet .

Synes vel du er litt krass når du kaller bildet intetsigende, Bjørn. Intet nyskapene ved bildet, men likevelt pent.

-k
Birna R.

jeg skrev jo at det var pent,KSR, men i mine øyne er ''penhet'' langfra nok til å gi et godt bilde. jeg vil ha engasjement og nerve, ikke knipsing, selv for landskapsbilder. derfor er dette, og (dessverre) mange andre landskapsbilder uhyre intetsigende i mine øyne. det er rakt på, ingen seleksjon for å skape en komposisjon av betydning, intet forsøk for å dynamisere dybdefølelsen ved å arbeide med forgrunn, mellomgrunn, og bakgrunn som elementer i bildet osv.

hvordan autor har fått fargene frem betyr ingenting for meg. jeg vurderer i forhold til at det ikke er jobbet bedre i opptaket. det er *der* grunnlaget for et godt bilde legges.

noen må fortelle fotografer slike ting når de har nådd stadiet hvor bildene iallefall blir skarpe og noenlunde riktig eksponerte, ellers kommer de aldri videre. dette er ikke å være krass, KSR, det er hjelp til selvhjelp.
Henri Gustav E.

Takk for kommentarer

Jeg tar meg ikke nær av BR - han har jo faktisk rett (selv om første kommentar ikke er like utgrunnende som andre kommentar).

Jeg kunne ha brukt mere rekogniseringstid, burde ha brukt mindre blenderåpning - bildet ble tatt i løpet av max 2 min fra jeg så motivet til jeg gikk videre til toppen av et annet fjell

Dette er vel selvslakt, men det var en fin tur :-)
Eskil O.

Meget vakkert øyeblikk, flotte gyldne farger.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu