Soothing
Utstyr
  • 5D
  • 28-70 2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Roy Arne K.

For meg så virker dette umiddelbart som et reklamefoto enten for hvite tenner eller brunkrem. Nå er ikke jeg noen særlig tilhenger av damer med skjegg, så det ville jeg fikset. Når det gjelder komposisjonen så synes jeg armene blir for dominerende. Det første jeg ser er den venstre armen hennes.
Mvh. rak
Chris D.

Før jeg går videre Roy, vil jeg gjerne bare stille deg et spørsmål; er du heller ikke tilhenger av det naturlige?

For dette er nemlig nesten rett ut av kamera, minimalt retusjert.

Skjegg, er du seriøs ,eller var det bare en flåsete kommentar?
Vis meg et menneske som naturlig ikke er født med et eneste dun i ansiktet, dette er da dun og ikke skjegg (menn har skjegg) og hvis damene i din verden skulle begynt å barbere, seg SÅ hadde de fått skjegg, med langt tykkere og mørkere hårvekst....

Kan du ikke beskrive fremgangsmåten din for å fikse ''skjegg'' også, ble bare veldig nysgjerrig på hvordan du ville gjort det?

Velkommen til den naturlige verden Roy ;-)
Alan Thomas Duncan W.

Mr C:

- Pent

Happy summer
Best regards;
Alan.........................
Avsluttet .

Nydelig bilde og vanvittig mye mer interessant og tiltrekkende enn de fleste truserøskbilder med tilhørende trutmunn og tamegblikk.. vet ikke helt hvorfor jeg sammenligner dette med den typen bilder ettersom dette er noe helt annet, mulig det er fordi de hjelpeløse truserøsk modellene gjerne vil fremstå som sexy og tiltrekkende og så blir det egentlig bare pinlig og flaut og dette bildet er definitivt sexy og tiltrekkende uten å vise truserøsk eller noe i nærheten..

Skjegg? uffda vel de av oss som faktisk har hatt nærkontakt med det annet kjønn, vet at de også har hårvekst stort sett over hele kroppen faktisk og det er helt ok.
Avsluttet .

Naturlig og flott bilde syns jeg! Får skikkelig sommerfølelse.

Mvh.
Anette.
Ole A. V.

Sommerlig og sensuelt fotografi av nytelse. Fin komposisjon og bruk av begrenset dybdeskarphet. Et veldig behagelig bilde synes jeg.
Hjalmar J.

Flott bilde som ikke er redigert ihjel i CS slik tendensen desverre er i dag.
Virker som det er vanskelig å få ''godkjent'' et bilde om det ikke er redigert til det ugjennkjennelige i et eller annet photoprogram.
Som sagt likte bildet som det er, stå på. :-)
Lars P.

Jeg likte bildet ditt veldig godt. Det er ikke ofte det kommer slike bilder som bare bør nytes, og ikke kommenteres ihjel! Stå på!
Jan Inge K.

Nydelig portrett av en nydelig modell. Og de første kommentarene om ''skjegg'' er bare til å fnyse av! (Vet jeg godt, for jeg HAR skjegg!)...:-)
Petter F.

Vakkert og sensuelt, ingen tvil om at du har fanget hudtonene på en særs kompentent måte!
Er avslappende å se på, og kan være noe å ta fram i de mørke vintermåneder? Kunne pirke på bakgrunnen, som kunne vært enda mer ''clean'', men det stjeler ikke så mye oppmerksomhet. Vakker kvinne, men jeg tror ikke det er der motivet scorer mest, jeg tror det er det avslappede, nytende og solhungrige (?) uttrykket i hennes fjes. Kjempebra!
Chris D.

Takk for alle de mer konstruktive tilbakemeldingene ;-)

Personlig falt jeg for det naturlige og avslappede ansiktsutrykket her, ikke noe tilgjort, gir iaf meg en feel good følelse, og jada, ingen tvil om jenta er vakker, har faktisk aldri tidligere vært borte i en jente med så ren hud, en fornøyelse å redigere ;-)
Øistein W.

Fan, om 14dager kommer kona og barna hjem fra syden, og da må jeg barbere meg, ja selv om jeg vil ikke eller ei.
Å bildet ditt ja, det er hermed anbefalt.
Og det er forde at det er bare helt toppers og er grønn av misunnelse.
Og ellers så spør jeg meg selv hva folk her inne har i mot slike nydelige bilder, ja også jenta?

Det eneste minuset er at det skulle sittet en sommefugl på nesen, ellers perfekt.

Glemte jeg å si at slike bilder inspirerer meg virkelig til å fortsette med foto?

Hilsen en beundrende.
Øistein
Chris D.

Hehe, takk for det Øistein!

Av erfaring, så er det desverre en del her inne som er godt kjent med janteloven, og simpelten ikke klarer å avstå med å komme med personlig synsing i kategorien ''skjønnhet''
Misunnellige? Ikke vet jeg, men det er sjelden av sakelig karakter...

Tror mange missforstår ''billedkritikken''
Etter min mening bør man kommentere et bilde dersom man har tekniske eller grunnleggende komp tips og komme med, har man ikke annet å melde en feks ''personlig så liker jeg ikke'' eller ''dette minner meg om reklame for noe'' Ja, tenk om det ER reklame for noe da, er det da uten videre et dårlig bilde da? ;-)

Blir jeg som fotograf noe klokere av det? neppe, uttalelser vedr eksponering, skarphet, komposisjoner, fargemetning, konstraster, rule of third osv osv kan gi fotografen noe å jobbe/trene videre med/på, det er jo det som er poenget, LÆRE av åpenbare ''feil'' komme seg et steg videre.

Husk også at, det er ikke noe fasit svar på hva et perfekt bilde er, det er øynene som ser, noen liker Munch, andre liker Chagall, ingen av de var meg bekjent dårlige kunstnere for det...

Nå skal det sies at jeg legger sjelden ut bilder her, men når jeg gjør det, så er det som regel som en preview for andre bekjente/kontakter, ikke for at jeg ønsker å lære så masse, men selvsagt tar jeg gjerne imot kommentarer og tips dersom de er konstruktive ;-)

Fortsatt god sommer!

Christer
Egil S.

Bildet er pent og jenta er pen.
Sommerlig er det også.
La oss nyte et pent bilde, og det flotte sommerværet.
Snart er vinteren her, og da forsvinner også slike flotte motiv.

Godt jobbet, stå på videre!

Mvh.
-Egil
Roy Arne K.

Hei og god morgen Chris

Jeg har lest din til takk til Øistein.

Nå synes jeg både du og jeg skal forsøke å bruke billedkritikken til det den skal brukes til - som du sier - sakelig kritikk av bilder. Husk en ting - det finnes andre som har andre meninger om dine bilder (og slik jeg ser det pr. i dag så er det bare meg) - og jeg har aldri sagt at bildet ditt er dårlig! - det er dine ord.

Til Øistein: Det er jo skikkelig «konstruktiv» kritikk at det manglet en sommefugl på nesen -ikke sant?


Chris D.

Roy!

Er det sååå tungt å innrømme at kritikken din inneholdt lite konstruktive ord?

Hvis du hadde gjort en kjap liten research, så hadde du fått med deg at Øistein er kåret til ukens fotograf, og har en forkjærlighet for sommerfugler, derav den humoristiske kommentaren avslutningsvis...

Har ikke noe imot litt humor, men sure oppstøt gir meg svært lite, husk at du hadde ikke ETT positivt ord i ditt første innlegg...

Selvsagt må du mene akkurat hva du vil, men går kritikken kun på personlig smak, så ville iaf jeg passert videre til et annet bilde.

Jeg finner ikke et eneste ord som virker konstruktivt, du referer til armene, skulle jeg fjernet de hadde essensen i hele bildet forsvunnet, halve effekten er at hun viler på sine armer, som da følgelig bør synes, jeg croppet det såpas tight for å fremheve ansiktet mest mulig, men allikevel ikke for stort slik at armene ble for dominerende...

Som jeg nevnte tidligere Roy, så finnes det ikke noe fasit svar på hva et korrekt bilde er, og jeg har vel ikke brutt noen grunnregler her, eller?

Du skal derimot ha kredit for en ting, og det er at du hadde rett i at det er reklame for en av de nevnte produkter ;-)

Prøv å jobb litt mer med portretter selv, spennende, og ikke så farlig som du tror....
Roland J.

Smukt og meget seværdigt.

mvh Roland
Øistein W.

Huff da, var ikke meningen å såre noen, herved er det dypt beklaget og jeg innrømmer at jeg ikke har rett til det.

Men søren også, jeg er kjempe misunnelig på de som tar så flotte bilder som dette og skulle gjerne kommet i kontakt med et så flott utgangspunkt.
(kona mi har andre kvaliteter som jeg ikke ville byttet bort)

Hadde jeg kunnet temmet en sommerfugl, så hadde jeg plasert den på puppen eller nesen til kona.

Ha ellers en flott sommer(fugl) videre.

Mvh.
Øistein
Ivar S.

Herleg portrett! Er så glad du ikkje har snubla rundt i PS og laga plastikhud i ansiktet. (Enkelte av gjengangarane her elskar å plastlegge kvinnehud). I tillegg til ein god komp, har du fått fram den optimale ferskenhud som gjer dette kvinneansiktet utruleg vakkert og tiltrekkande - rålekkert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu