Foss i tåke (2)
Jeg prøver meg med en ny og forbedret(?)versjon av ''Foss i tåke''. Jeg har ryddet litt i forgrunnen (uten veivesenets tillatelse!) da annen standplass var umulig. Dette bildet er også noe ''lavere under taket'', samt at jeg har dempet blåstikket noe for egen regning. Men når jeg nå ser de to bildene ved siden av hverandre, er jeg neimen ikke sikker på hvilket jeg liker best. Det har kanskje noe med at jeg allerede er blitt ''dus'' med det første, og har litt vanskelig for å omstille meg. Dessuten er det alltid noe med hva man selv opplever i fotograferingssituasjonen - det rent subjektive, som er like vanskelig å forklare som å forstå.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Carsten A.

Spør du meg, er dette en forbedring. Endringen i fargebalanse gjør at et fortsatt ensidig fargeinntrykk likvel er mindre ensidig - farger i skogen antydes bedre. Fjerning av 1 stk. busk var bra. Veien i bakgrunnen skulle de forøvrig også være såvidt mye at ingen helt ser hva det er. Beskjæringen gir et mer konsentrert inntrykk av motivet.
MVH CA
Torbjørn V.

Ett vakkert bilde, men jeg tror at jeg hadde ''klippet'' vekk busken til høyre også når du først var i gang med å rydde.

Nå har ikke jeg sett det første bildet ditt, men jeg likte veldig godt det ''tåkete'' utrykket i dette bildet her!

Likte også dynamikken som skapes ved at fossen er plassert diagonalt i bildet.
MVH Toby
Torbjørn V.

Ett godt samspill mellom forgrunn og bakgrunn!

MVH Toby
Carsten A.

Det går ofte litt for fort når en skriver her. Jeg skrev ''Veien i bakgrunnen skulle de forøvrig også være såvidt mye at ingen helt ser hva det er'', men det skulle være ''Veien i bakgrunnen skulle det forøvrig også være mulig å maskere/softe såvidt mye at ingen helt ser hva det er''.

Beklager!
MVH CA
Steinar V.

Jeg HAR faktisk ALLEREDE laget en versjon der veien og veiskråningen er helt borte, og erstattet med trær. Videre har jeg øket fargemetningen i de rent grønne partiene, mens den turkise fossen er noe mindre berørt. Denne versjonen har jeg faktisk tenkt å beholde for meg selv, - ialle fall en stund framover. Jeg er enig i at autovernet/veien i begge de viste versjonene i beste fall er uheldig. Når jeg likevel viste disse var det mest for å se hvor sterke reaksjoner dette vekket, for vi er jo etterhvert blitt vant til at menneskelig inngrep i naturen av ulike slag nærmest følger oss overalt. Den uberørte natur er sjelden vare. Interessant og hyggelig å se at reaksjonene ikke lot vente på seg. Det tar jeg som tegn på at urørt natur fortsatt veier tungt. Takk for kommentarene! mvh.Steinar
Åse G.

Fint om du legger inn linker til de bildene du ref. til i bildeteksten, så er det lettere å sammenligne. Flott teknikk og fin stemning i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu