Rocky Mountains 1
Bildet er tatt på veien opp til Lake Moriene I Rocky Moutains, Canada
Bildet inngår i albumet Kanada -
Utstyr
  • Canon Eos 3000
  • 28-80
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeKodak Max 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34868} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anders M.

Flotte kontraster, liker komposisjonen også.
Lars L.

Komposisjonen er kanskje ikke så værst. I det minste en del dybde i bildet og veien trekker blikket innover uten at det er noe stort billedelement. Desverre er bildet skjevt noe som ses tydelig på trærne. Det blir helt feil.
Teknikken ellers er meget skrall. Her er det gjengrodde skygger, utbrente høylys, fargestikk så det holder og håpløst dårlig skarphet.
Landskapsbilder av denne typen må være skarpe. Uskarpheten her har ingenting med kreativitet å gjøre, men skyldes dårlig håndverk. Forøvrig er det ingen grunn til ikke å vise dette så stort du har mulighet til her på doten. Detaljrike landskap studeres best i større format.

Jeg undres på hvorfor du legger ut dette overhode, når du satser på en fotografisk utdannelse. Dette er som tatt ut av et heller dårlig familiealbum. Må være en særs dårlig reklame for en vordende fotograf.
Thomas A.

Lars Larsen, siden jeg selv også er en fotograf student så kan jeg jo svare på hvorfor vi legger ut bilder, for å lære hva vi kan gjøre bedre. Du gir noen råd her, men synes du har en skrall holdning. Tror du man blir en god fotograf hvis man ikke får tilbakemeldinger på hva man gjør rett og galt. Det holder nok ikke bare å gå på en skole, der lærer man masse teknisk, man er også nødt til å vite responsen ute hos publikum, derofr er Foto.no ett fint sted for oss å legge ut litt bilder, slik at vi kan få høre hva folk mener. En annen ting er at den dagen jeg begynner å jobbe som fotograf på profft nivå, da forsvinner nok fort konton min hos foto.no.

Thomas.

(forøvrig karl: eksponeringen kunne vært bedre)
Lars L.

Man trenger ikke være fotostudent for å vite hvorfor vi legger ut bilder her TA. Vi legger alle ut bilder fordi vi gjerne vil ha andres kommentarer på dem. Gjerne fra mennesker med helt andre innfalsvinkler enn vi selv eller våre bekjente. Det gjelder både de av dotten brukere som er amatører og de som er profesjonelle. Hvorfor skulle du foresten slette kontoen din her som profesjonell?
Det finnes en god del profesjonelle fotografer som bidrar med bilder på dotten. De bidrar med mange bilder.

Selvsakt holder det ikke bare gå på skole. Skal noen bli fotograf må de selv arbeide for det. Forøvrig er det en forutsetning å ha et vist tallent i å se motiver og behandle disse. Det er slett ikke alle forundt.
Problemet med dette bildet, og desverre også en god del (for ikke å si alle) av KØLs bilder her på dotten er at de holder lav teknisk standard. Ting dere tydeligvis burde ha lært på skolen. Om ikke i detalj ennå, så i alle fall så mye at man kan komme seg nogenlude i havn eventuelt har forståelse for manglene. Det fleste reinspikka amatører uten noen større målsettninger inne foto legger inn teknsik bedre bilder enn disse på dotten. Dette bildet er spesielt ille. Det er så ille at du med nesten hvilket som helst kompaktkamera kan knipse et bilde (samme tid og sted), få filmen fremkalt og kopiert, og deretter scanne en liten 10x15 cm kopi med en bordscanner og få bedre resultat.
I og for seg nok om teknikk, det er ikke det eneste ved et bilde. Innholdet er jo viktigere, når dette også i store og hele virker heller skralt er det enda større grunn til å undre seg.
Jeg mener ikke å være frekk eller slem. Men det synes som om enkelte har en heller merkelig forestilling om at de kan bli profesjonelle med det nivå de har. Etter min oppfatning gjør man da vedkommende en bjørnetjeneste ved ikke å fortelle at vedkommende enten må forbedre seg kraftig eller så faktisk finne seg et annet yrke som passer bedre. Ellers oppnår man bare skuffelse og høyt studielån. Sorry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu