Stavanger Domkirke-avsluttningen av kulturåret 2008
Utstyr
  • Canon 50D
  • Sigma DG 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_363448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.

Thumbnailen ga et herlig inntrykk.
Her mangler det selvfølgelig på skarpheten. Du skriver ikke hvilken lukkertid du har brukt, og blender men min første gjetting er at du ikke har brukt stativ og har hatt for lang lukkertid.
- Eli
Geir E.

Din gjetning er heilt rett. Ser på bildeinfo at det står blender 5,6 og lukkertid på 1,3 sek, og ja....uten stativ, tror jeg lente meg til en stolpe.
Kristian W.

Jeg inbiler meg at det meste av lyset i dette bildet er "menneskekapt" fra lyskastere og lamper - kanskje du skulle gått tilbake og prøvd en gang til, med stativ og uten "spøkelser" i forgrunnen? Jeg tror det hadde blitt veldig flott hvis det var skikkelig skarpt!
Geir E.

Hei Kristian takk for kommentar!
Du har heilt rett, lyset her er menneskekapt, men de var der kun denne kvelden (avsluttningssermonien til Stavanger som kulturby 2008) Dette er laserlys som sveipa rundt , og....som Eli og sier...stativ hadde hjulpet veldig. Men samtidig....et par spøkelser gjør seg vel litt?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu