Cyntia
Mølen i Vestfold
Bildet inngår i albumet Svart/hvit - Noen av disse bildene er skutt i svart/hvitt, enten på film eller digitalt, men de fleste er fargebilder som er gjort om til svart/hvit.
Utstyr
  • Canon 40d
  • Canon 24-70 2.8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Svend Wiig L.
Hei Lars!

Et av dine beste!!

Du har mye bra....

Mvh Svend
Håvard F.
Lekkert. Perfekt etterbehandling i BW.
Mvh
Håvard
Aina s.
Flott sh, et herlig bilde. Syntes først det ble litt mye stein og litt lite dame, og at poseringen blir for kunstig, men jo mer jeg ser på det, jo bedre liker jeg det. En billedmessig nytelse.

Mvh Aina
Mark L.
Utrolig sterkt bilde, Lars! Jeg liker komposisjonen, plasseringen av modellen og en knallflott himmel. Meget bra.

Mvh.,
Mark
Ivan H.
Hei,

Har vært innom dette bildet et par ganger nå, og føler meg nå moden for å legge igjen en kommentar.
Jeg får gå litt i mot de foregående kommentarene..

Ok til godt utført i s/h. Med ok mener jeg at du kunne fått noen konturer ut av kjolen, samt håret til høyre for haken. Lys og toner på huden er godt gjengitt.
Litt usikker på komposisjonen, der jeg tror jeg ville kuttet litt av himmelen, samt litt til venstre. Vil ha litt mindre av skyen til venstre, samt ikke avsluttet med mørke steiner der.
Bortsett fra det har jeg ikke noen invendinger. Fint bilde og modell.

Mvh
Ivan
Avsluttet .
Har også sett dette bildet noen ganger. Ivan sier noe av det samme som jeg har sett i kommentaren over her om blant annet konturer. Vet ikke om du har brukt litt kort toneskala her. Som utgangspunkt er dette et interessant bilde som avsolutt fortjener positive kommentarer og innspill. Allikevel synes jeg nok komposisjonen skranter litt i forhold til at det er elementer i bildeflaten her som dominerer for mye hvis du har tenkt damen som hovedmotivet.
vh kjellh
Lars H. S.
Takker for alle hyggelige tilbakemeldinger. Noe konturer kan sikkert hentes ut fra kjolen og håret her. Skal prøve dette. Er enige med Ivan i dette med avslutningen med mørke steiner ikke er helt heldig.Er i tvil om hvordan jeg skal beskjære dette bilde så alle innspill blir tatt i mot med stor takk.

Mvh
Lars Simensen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu