Kill your darlings
Hadde en to-timers shoot med Vilde i går, og endte opp med rundt 10 kandidater. Endte opp med dette, og etter fem timer i Photoshop med diverse justeringer sa vi oss fornøyd.
Jeg liker utnyttelsen av bildeflaten, lyset, den grønne tinten, og ikke minst blikket.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Sigma 18-50 f/2.8 Macro
  • Brennvidde18mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStudioblitser - en bak til venstre på 1/4, en foran med sølvparaply på 1/4.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Martin H.

Stilig bilde, spekulativt og interresant! Synes nesten vinkelen bilde er tatt fra gjør hele bildet, akkurat passe med lys som skaper en uroende stemning. Bra jobb! Skulle det være noe kritikk, så hadde jeg personlig likt at huden/ansiktet hadde blitt noen hint softere i PS - skapt en litt mer "uekte" look. Ikke mye, men litt.
Ole Erik L.

Takk for kommentar. Er enig i at vinkelen gjør bildet - printet dette i A1 i dag, og det suger deg inn. Er uenig med huden, dog - foretrekker en relativt markert tekstur, særlig for denne typen bilde.
Lars A.

Tøft bilde, som sikkert er helt supert på A1, men hva med å bruke en ekte kanin neste gang? det gjør kansje bildet enda mer virkelig og mer spennende?
Lars A.

Tøft bilde, som sikkert er helt supert på A1, men hva med å bruke en ekte kanin neste gang? det gjør kansje bildet enda mer virkelig og mer spennende?
Ole Erik L.

En ekte kanin hadde nok vært spennende, men tviler egentlig på at hverken modell eller audiens (den dyrebeskyttende vel og merke) ville satt særlig pris på det. Vi skulle faktisk opprinnelig bruke en katt, men den var ikke særlig samarbeidsvillig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu