Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thomas R.
Jeg liker det, klarer ikke helt å sette ord på hvorfor. Synes bildet er lekent gjennomført en fin beskrivelse av en katt samtidig som mønstrene i bakken gjør bildet ganske dekorativt. Fint med polaroid rammen.
Torild H.
Tenker på kva vil du formidle her, med denne katten som i alle fall ikkje er av den sorten ein tek med i sofaen for å kosa med. Tenker meir på myten om katt-og-ni-liv, det er min assosiasjon. Det er nok skuggane rundt og dobbeleksp.(?)., samt det stive, gule blikket som gjer meg den kjensla, vil eg tru.

Fint innramma!

Torild
Gunnar John C.
Her er du etter min mening på tynn is. Et så pass aparte bilde bør ha noe mer substansielt ved seg. Du satser høyt, men flyr ikke, i mine øyne. Jeg ser en dårlig eksponert katt i en retro-vignett. Ikke mer.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Avsluttet .
Ja, at et Polaroidbilde har Polaroidramme bør vel ikke komme som noen bombe på de fleste...

Synes egentlig dette bildet fungerer bra jeg. Skyggen av katta samt de stripene av vann eller en annen væske som renner rundt på asfalten er viktige.Og bevegelsen. Og det lille snevet av vignettering. Og de Polaroid-typiske fargene. Og det ikke åpenlyse innholdet. Liker dette.
Torild H.
Tommy Næss: Prøvde berre å sei at eg liker godt polaroidrammer, og på dette biletet og.
Det kan og vera eit val å presentera eit pola-bilete - utan denne ramma...

Torild
Gunnar John C.
Tommy: Er det noe her som forteller at vi har med et polaroidbilde å gjøre?

Mvh.,
Gunnar
Avsluttet .
Ja Gunnar det er det. Fargetonene, teksturen, kantuskarpheten/vignetteringen, lyset, kontrasten, måten bevegelsesuskarpheten vises på osv. osv. Jeg tatt såpass mange hundre eksponeringer med ulike typer Polaroidfilm og med ulike typer Polaroidkameraer opp gjennom årene at jeg føler meg ganske sikker på det. Men såklart, det kan hende jeg tar feil.
Gunnar John C.
Det er interessant, Tommy, og jeg tar det til læring.

Den ørlille sarkasmen din ovenfor var da kanskje mer for de innvidde... :-)

Vennlig hlsen,
Gunnar
Chr. G.
Takk for alle kommentarer! Tommy, du har rett. I hvert fall nesten :-) Det er ikke Polaroid, men Poladroid (www.poladroid.net). Ramma har jeg ikke lagt på for rammas skyld, den bare fulgte med. Framstillingen er resultatet av et vilkårlig skudd fra hofta, av ren nysgjerrighet på hva Poladroid kan avstedkomme. Det er ikke sikkert jeg kommer til å gjøre det igjen :-)

Dette er ikke en dobbelteksponering, stripene er nok spor etter en annen katt som farer forbi i motsatt regning; forholdsvis lang eksponeringstid.
Liv F. D.
Her sitter jeg og ser og ser og undrer? Er det et godt gammeldags polaroidkamera du har benyttet her? ( Hadde et sånt på 80-tallet) Dette sitter som bare det. Morsomt, anderledes. JEG likte det faktisk.
mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu