Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tomm H.
Hei Det er mulig det er en historie bak dette bildet men det krever en bruksanvisning. Slik det fremstår for meg nå er det et mislykket snapshot. At personene gror inn i bakgrunnen er vel det mest negative. Fargene tyder på turister i tåka. Uskarphet trekker ikke alltid ned men her kan totalinntrykket mitt oppsummeres i ett ord: GRØT.
Avsluttet .
Grøt kan være veldig godt det. Dette er en grøt som passer mine øyne.
Formatet er bra til innholdet. Farvene og deres gjenntakelser over hele bilde, blågrønne/turkis bare avbrutt av ansiktsfarven.
Synes farvene harmonerer meget godt. Å se mennesker igjennom et ruglet vindu, eller hva det nå enn måtte være, er ikke uvanlig i det urbane miljø.

Mulig jeg ville hatt den øverste delen helt sort. Nå skimter vi litt, mon tro om det virker som skygge etter personene, så da synes jeg det er bra som det er lell.
Samstemtheten mellom skjorter/bluser synes jeg er meget tiltalende, med sine forskjellige nyanser og mønster.
At den midterste har lys bukse topper hele bildet.

Meget bra servert:) Likte dette.
mvh arild
Ole A. V.
Et vanskelig bilde å tilnærme seg, gir assosiasjoner til japansk fotografi for meg, både fordi personene på bildet ser asiatiske ut og fordi jeg har sett en lignende estetikk i bilder av enkelte japanske fotografer. Bruken av uskarphet gir bildet et litt utrivelig preg, som særlig kommer frem i det som vises av ansiktsuttrykk; misnøye. Likevel er personene på vei fra mørket og ut i lyset, og det hele blir litt forvirrende. Et spennende bilde å betrakte, men utfordrende, og jeg er usikker på hvor mye jeg liker det eller ikke.
Yngve Sem P.
Bildet oppfattes truende, men det dempes noe av håndveskene personene har med seg, og det er litt synd. Uttrykket har en lett skremmende og ubehagelig effekt, og jeg får en aversjon mot å få disse gutta fram i lyset. Stilig presentert i godt snitt.

Et bilde som inspirerer fantasien. :)
Chr. G.
Takk for kommentarer!

Grøt ja, jo, det er da noe det også :-) Men det var nok ikke det som var målet. Skjønner at det kan framstå vel rufsete og at det ikke går rett hjem. Sammensmeltningen med bakgrunnen er forøvrig "etter planen" i tillegg til at jeg gjerne vil at det gjerne kan fremkalle noen spørsmål som ikke nødvendigvis har noen klare svar.
Inger-Lise S.
Et veldig "dobbelt" bilde, om man kan uttrykke det slik. Da jeg så thumbnailen, så jeg en truende gjeng der i mørket, med lederen i front.Bildet endret seg raskt da jeg blåste det opp og så kvinnen i front og 3 usikre ansikt.Kroppsspråk sammen med ansiktene forvirrer litt. Mener å se både usikkerhet og stolthet/selvtillit..
De mørke skyggene bak kan formidle både fortid og noe som truer framover.
Fargene som går igjen i bildet gjør seg godt og skaper en ro i bildet der de trår inn i lyset. "Lyset" ser jeg også som noe dobbelt. Det kan være tåke og uvisshet. Mye dobbelt her bildet åpner for flere historier.

Inger-Lise
Espen A. I.
Morro! Man ser noe i det fjerne, jeg tror utifra dine tidligere bilder, at det er noe asiatisk. Bløtheten i bildet skaper en ekstra sfære.

E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu