Trær
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Cæcilie J.

Virkelig artig. Likner på noe fra et eventyr. Kanskje det ville blitt mindre ''digitalt'' utseende om du hadde gjort det med riktig kamera. Liker ikke digitalkameraer...

- Sille
Ole Martin E.

Fin ide, men det hele blir litt for grått for min smak. Litt høyere kontrast hadde kanskje hjulpet. Cæcilie: det er bildet som betyr noe, og ikke om det er digitalt eller analogt. Mvh Olemartin
Tove G.

Hei,
på min skjerm fremsto trærne med en spesiell effekt, som på disse ''3 dimensjonale'' kortene. Det fenget, så absolutt. Skulle likt å sett dette i farger.
André M.

Schtilig effekt!. Allikevel: Det hadde ikke gjort noe med litt sterkere kontrast. (10% opp på lysstyrke og 10% økning i kontrast burde ikke føre til tap av detaljer i skyggepartiene. Jeg liker bildet... Spesielt komposisjonen. Og digitalt eller ei... Enig med Ole Martin!.
Carsten A.

Bra dette, men etter min mening når det ikke opp til den standard du har holdt på mange bilder tidligere. Det er ingen ting i veien med komposisjon eller utsnitt, og heller ikke presentasjonen, men det fenger heller ikke noe særlig.

Effekten her minner forøvrig til forveksling om det en får ved softing under kopiering fra SH-negativ i mørkerommet.
MVH CA
Robert D.

Takkar for kommentarer!
Ser absolutt at toneområdet ikke er bra. Får skylde på at jeg strever med skjermkalibreringen på bærbar-PC'n...
Carsten A.

Har du en bærbar PC med LCD-skjerm er seriøs bildebehandling vanskelig. Noen mener umulig, men skjermene er nok ikke like.
MVH CA
Robert D.

Hjemme har jeg den kobla til en crt-skjerm, men bildebehandling ''på veien'' er nokså vanskelig, ja. Ikke lett å få til en kalibrering når alt av kontrast og lys forandrer seg bare jeg flytter hodet aldrisålite i forhold til skjermen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu