Cobweb
Fra Ivansson bilskrotning i Fågelvik. Tredje turen dit og det blir stadig vanskeligere å finne noe unikt. Denne gangen konsentrerte jeg meg om den lave høstsola. Prøvde å fange lyset gjennom vinuer, sprekker osv. Her lyste et lite solglimt opp det oransje interiøret som ga liv til det ellers mørke innholdet.
Fornøyd
Utstyr
  • Olympus E3
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt på 1/10 med IS. Skulle kanskje ha blendet ned litt mer for litt mer DOF men turde ikke grunnet lukkertiden:o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Pål R.
Dette ble bare veldig bra på min skjerm. Hva er det røde lyset i bakgrunn ?
Pål
ketil g.
Detaljert, skarp og fargerik komposisjon, men slike bilder (dokumentasjoner) synes jeg er vanskelige.
For at det skal skapes ytterligere interesse tror jeg jeg ville klonet bort venstre 1/3. Du ville fått en mer avbalansert komposisjon og det røde i bagkrunnen ville frontet bildet.

ketil
Ivan H.
Hei,

Hmm, så det er skjermen det kommer ann på altså.. :)
Uansett..

Her ser jeg mange flotte motiver, gammelt og forfallent. Ikke noe er vakrere.

Her har du fokusert på rattet, midt på. Hva er hovedmotivet for deg? Er det midt på rattet?
Her ville jeg isolert motivet mer.
Du skriver; "Skulle kanskje ha blendet ned litt mer for litt mer DOF men turde ikke grunnet lukkertiden"
Du har her brukt ISO100, noe som kanskje ikke er nødvendig? Med en økning til for eks 400, kunne du brukt en lavere blenderverdi, samt økt lukkerhastigheten.
Her ville jeg brukt mindre blender, samt ikke tatt bildet rett på og fokusert i midten. Blikket mitt har ikke noen definert vei å gå her. Blikket treffer midt i rattet og blir hovedsaklig der.

Så når jeg ser på bildet ditt, så ser jeg alle de flott motivene jeg kunne tenkt å tatt bilde av. Ikke noe mer..

Bare lurer på noe her, Ketil; hva mener du med fargerik komposisjon?

Vel, tror du kunne fått mye mer ut av dette. Det er så mye spennende her at det blir neste for mye. Jeg vil se mindre av det gode, og på en mer isolert måte. Om du forstår hva jeg mener.

Mvh
Ivan
Tom Armand H.
Hei alle sammen og tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger.

Ivan- Hovedfokuset mitt var det slitte rattet. Fokuspunktet ble desverre midten etter beskjæring da det er fjernet endel på høyre side.
Økning av Iso er for meg ikke et alternativ da jeg konsekvent bruker Iso 100 for maksimal skarphet og minimering av støy.
Jeg har med denne blenderen prøvd å gjøre alle detaljene i bakgrunnen uskarpe men kunne selv tenkt meg litt mer skarphet i rattet ved å bruke en litt mindre blender.(bildet er tatt på skrå inn i bilen)
Farverik komposisjon går nok på at det her er komplementærfarver i mitt hovedmotiv (rattet) sammen med lyset i bakgrunnen, som var bevist under opptak.
Og ja... det er mange detlajer man kunne gått nærmere på. Dette ser man gjerne enda bedre etterpå:-) Som sagt tredje turen dit og jeg går bare nærmere og nærmere. Blir nok enda en tur. Tusen takk igjen for konstruktive tilbakemeldinger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu