Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Hei Chr.

Et motiv som ligner på dette; bilde nr. 481165
Men har en helt annen atmosfære. Dette er mer truende og jeg får en liten følelse av at jeg vil vekk fra situasjonen. Men det er også elementer som er beroligende, som stjernen i tårnet/spiret.

Skulle ønske bildet ga meg mer frykt.

Men nå skriver jeg hvilke følelser som jeg får av å se på bildet, så jeg satser på andre også kommer med sine. Slik at du får veiet de opp mot hverandre, også sammen med dine egne.

Når det gjelder det grønne, lurer jeg på om jeg ville fjernet det. Det gjør at blikket ikke går direkte mellom menneskene og stjernen. Noe jeg kunne ønsket meg, eller blir litt usikker når jeg skriver om det her og nå. Andre som har meninger her?

Ender vel opp med at det fungerer, men er samtidig usikker på hva som kunne hvert gjort for å kunne like det enda mer.

Mvh
Ivan
Chr. G.
Takk for kommentar. Jeg synes det er litt vel uskarpt denne gangen, og stjernen er ikke en stjerne med et kors på toppen av et kirketårn - Jeg hadde egentlig et håp om å få dette korset tydeligere, men da må jeg nok være mer tålmodig. Det er ikke et forsøk på å formidle frykt eller en truende stemning, mer et fragment fra byen kveldstid. Og mennene her er ikke skumle - dette er ikke fra 'våre' himmelstrøk må vite. Men godt fulle er de nok.

Det grønne kan jeg nok med hell gjøre noe med. Uskarpheten også - men det må bli neste gang...
Fred S.
Enig med Ivan i mye, men ikke i at den glorete stjernen vireker beroligende...
Men, også jeg opplever bildet som rimelig "truende". Særlig hvis en kutter bildet mer enn halveis fra toppen, og ender opp med de fire karene i et breddeformat-bilde. De andre elementene blir egentlig uinteressante i min "tolkning", jeg har sett nok film i min tid til å dra sammenligninger med f.eks. " Clockwork Orange, og i de fire fyrene, pluss skyggene deres, gjenkjenner jeg Alex og hans tre "drooges" på jakt etter noen å jule opp. Den lutende holdningen til han lengst til høyre sier meg mye.

Så uansett hva du legger i bildet, æ vart litt skræmt...

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu