blåfrost
Utstyr
  • -
  • Rodenstock
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Gunnar John C.
Jeg liker det spontane inntrykket av farver og form. Mønsteret med mørke sirkler omgitt av skjeggete krystaller opplever jeg som vakkert, kjølig og mollstemt.

I forhold til forventningene fra thumbnailen fremstår det kanskje ørlitt flatt, synes jeg. Rim (?) er vel i sin natur nokså flatt, men rent visuelt savner jeg litt mer dybde i det skarpe området. Objektivets bidrag (?) ut mot kantene kompenserer mye, med disse utstrukne, uskarpe formene, og i det hele tatt synes jeg bildet uttrykker en ganske spennende og dyster nattstemning.

Vennlig hilsen,
Gunnar
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye for kommentar, Gunnar. Bildet er mye sprekere enn det egetlig var, så mer kontrast enn det som serveres her blir det nok ikke.

Selv synes jeg bildet har et veldig sug og nesten en 3d-effekt med krystallene som ser ut til å gå innover. Lar meg spørre om flere ser dette? -Ettersom så mange er innom bildet uten å legge igjen sin mening...

Ingebjørg
Gunnar John C.
Ja, jeg opplever også det suget - men mer i thumbnailen enn i det fulle formatet. De midtre, lyse rimtrådene ser flate ut i mine øyne. Kanskje jeg har låst meg inne i en måte å se det på? I de mørkere, uskarpe partiene oppfatter jeg mer dybde. Uansett, en annerledes Fantasia-aktig verden.

Vennlig hilsen,
Gunnar
ingebjørg fyrileiv g.
Ok, takk for at du kommer tilbake Gunnar! Det kan også være at vi har forskjellige skjermer at vi ser bildet annerledes. Uansett trivelig å høre at jeg har laget et fantasiverden-aktig bilde. -Velger å ta det som et kompliment :)

Ingebjørg
Gunnar John C.
Ja, det var ment som en kompliment. Assosiasjonene mine går til den gamle Disney-filmen "Fantasia", et eksempelbilde her: http://img.youtube.com/vi/FcpamvLB2JU/0.jpg Ditt bilde likner ikke direkte, men jeg synes det deler noe av suget og stemningen.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu