Lillian 3
Tatt i sterk vind og nærmest horisontalt regn. Mot alle odds kom alt utstyr velberget inn i hjemmet igjen. Bildet er tatt ytterst på Averøya, bare en meter over bergene hvor bølgene slo inn.
Bildet inngår i albumet Jenter i naturen -
Utstyr
  • Canon 5D
  • 17-40L
  • Blender-
  • Nei
  • Annet550EX skutt inn i sølvparaply til venstre for kamera. Trigget med Elinchrom Skyports.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir B.

Hei Ole Erik,

Du sier at alt utstyret kom velberget inn i hjemmet igjen. Hva med stakkars Lillian som måtte fryse nesten ihjel for at du skulle få dette bildet? Jeg håper for all del at hun også kom velberget hjem igjen! ;-)


Dramatisk og flott stemning i bildet ditt.

MVH


Geir
Steinar Ø.

Hei Ole Erik!
Både skyer og hav forteller at vår herlige natur kan vise seg fra flere sider. Du har modellen til venstre for senter på bildet, og etter min mening bør ikke modellen være midt i bildet. BRA. Jeg ville hatt absolutt fokus på modellens ansikt, etter som det oftest er det første man ser på, men for all del, dette er et godt bilde. Håper Lillian også kom velberget hjem.. Lykke til videre..

Mvh.
Steinar Ø.
Jarle H.

Villt og vakkert dette.
Flott uttrykk på modellen. Lyssettingen forsterker
uttrykket i bildet.
Liker også måten du har komponert bildet. Den mørke horisonten komer truende.
Håper hun har fått varmen igjen. Flott stemning i bildet.

Mvh Jarle
Ole Erik L.

Geir: Takker for kommentar! Modellen kom velberget hjem hun også! Sørget for teppe, fyr i peisen, og en kopp varm te da hun kom seg innendørs :) Må presisere at det var blikkstille og bare svak yr da vi dro utover, men at uværet først slo inn da jeg hadde satt opp blitsen. Tok ikke mer enn ti bilder før jeg ga opp.

Steinar: Takk :) Jeg er absolutt enig i skarpheten på modellen her. Det kom som et resultat av relativt lang lukkertid i kombinasjon med et velplassert vindkast som bevegde henne litt.

Jarle: Takker for det!
Mats T.

Nydelig bakgrunn, dette er et godt utgangspunkt, men jeg synes det er noe som mangler på lyssettingen. Det er liksom ikke nok "trøkk" i det. Jenta er litt mørk på den ene siden, og det virker som om du kunne gått lenger bak for å få jenta mere fram. Men ser på kommentarene over at det var utrolig dårlige forhold. Men fortsett å prøv så sitter det til slutt.

Mats
Geir B.


Hei Mats,

Hva mener du med:


"og det virker som om du kunne gått lenger bak for å få jenta mere fram"

Det hadde vært fint med en forklaring her. ;-)


MVH


Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu