osmose
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger768
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Birgitta S.

Jag må säga att bilden väcker stora känslor. Också många frågor. Bla vad du själv vill med den??
Mvh
Birgitta
Irene E.

Det tok litt tid før jeg fikk øye på ragg-sokkene som ligger på berget... Umiddelbart så jeg bare kvinnen og tanker om død og vold var det første som slo meg... Vannet ser mykt ut, men samtidig virker bildet kaldt...

Usikker på hva du vil fortelle med dette bildet.

Mvh
Irene
Jan s.

hvis jeg har klart å vekke store følelser, og en usikkerhet, så er det en del av bildet. jeg har fått mange reaksjoner, alt fra isnende sensuelt, til vold og død (irene). For meg så er det møtet mellom flere materialer. stein, vann, kropp, og raggsokkene. men jeg har ikke tenkt noe rundt vold med dette bildet. jeg ser ingen tegn eller grunn til hvorfor det skulle være vold inneblandet. hva om det er en isbader som har gått ned og lagt seg i vannet i møtet mellom ferskvann og saltvann? kan sokkene indikere noe slikt? jeg synes det er fint hvis bildet skaper spørsmål, følelser, usikkerhet. det er det livet består i, for meg.
Eli R.

Sokkene forsvinner i bildet - så for meg kunne det like gjerne hett f****. Med den kameravinkelen opplever jeg at det er det du vil vi skal se. Jeg ville ikke kappet den venstre foten. Jeg ville lagt noe mer i forgrunnen for å skape en bedre balanse mellom sokkene og kroppen.
Jan s.

er nok ikke enig med deg den gangen her eli. og det dreier seg langt i fra om f**** som du skriver. langt derifra. f**** er en bitteliten del av dette bildet. hud, farge, vann, stillstand i vann, sokkene er en kommentar faktisk, armen i vannet, som ingen har kommentert. dette er dessuten et motsvar til de barberte, glatte, urealistiske bildene som mange legger ut her på såkalt erotikk. dette er en kvinnekropp i vann blant stein. hverken mer eller mindre. og organet du sikter til, er en like vanlig del av kroppen som en finger eller et ribben, like vanlig som svaberget, saltvann og ferskvann.
John H.

Hei
Velger å kommentere det jeg ser. Ser ikke noe erotisk i dette. Kunne tolke det som likfunn. Men sokkene tilsier at dette er en kvinne som har valgt dette selv. Likevel blir jeg veldig undrende. Hånden i vannet er i bevegelse sammen med vannet, livløs. Jeg må fortsatt undre litt her. Fargene er veldig kalde og derfor blir jeg igjenn ledet til mitt første inntrykk, men lurer fortsatt.
John
Jan s.

det er ikke erotikk, derofro ligger det heller ikke under erotikk. en naken kropp er ikke nødvendigvis erotikk. dette kan være erotikk, for noen. for meg er et ikke erotikk. som sagt før, for meg er bildet et spill mellom forskjellige materialer, naturlige sådan. ull, hår, hud, stein, vann, gress, busker, luft. jeg vet og at kameravinkelen irriterer noen, at foten er kuttet. alt dette er ment å skulle være som det er. ikke alle bilder, dikt, prosa, kunst er til for å behage. det behagelige får mennesket til å sovne, bli komfortabel, bli glatt og unaturlig. vi er tross alt kun natur. setter pris på alle kommentarer.
Per Einar G.

Første intrykket mitt var likfunn og jeg ser overhode ikke noe erotisk ved dette bildet, snarere tvert imot.
Raggsokkene virker malplassert og skaper bare en undring som ikke stemmer med det normale. Da blir tolkningsmulighetene dradd mere mot det paranormale og søvnjengeri, kansje det var det du ville oppnå med bildet?
Kuttet av foten er uheldig, så her hadde jeg clonet den bort eller foretatt et kutt fra høyre uten å ødelegge komp for mye mot raggsokkene. Et kutt i topp for å fjerne planteveksten og blåtonene der hadde jeg også vurdert.

Mvh
Per E.
Jan s.

som sagt før, bildet er ikke ment erotisk. hvorfor er det slik at en naken kropp nødvendigvis skal være erotisk??? hva er det normale? isåfall, skaper det undring, er jeg fornøyd. litt overrasket over din reaksjon her per einar, med tanke på mange av dine egne bilder. men takk for kommentar og tanker.
Thomas T.

liker bilder som utfordrer meg. det gjør dette bildet. samtidig er det litt intetsigende. ikke spennende(nok). for lite nerve. jeg liker ikke fargene. jeg ville gjort det svart/hvitt. kanskje det hadde gjort seg med et bilde ovenfra, med ansiktet i fokus, men med brystene som antyder en naken kropp, pluss at du kunne fått med det nakne, kalde landskapet i form av steiner og vann som underlag.

Thomas
Jan s.

takk for reaksjon thomas. det finnes mange mulige perspektiver, og rom for tolkning og tanker.
Per Einar G.

Hei igjen,

For å klare opp, jeg mener at det ikke er normalt å gå med raggsokker og ikke noe annet klesplagg, for så å legge seg ned i fjæra. Derfor heller jeg til det paranormale. I å med at du har brukt et menneske og naturlige kulisser så mener jeg at fargene på gress og blomstvekster ikke passet inn. Jeg gir også klart utrykk for at det ikke er erotisk preget...så der er vi enig! Når du nevner mine bilder, så er de fleste helt bak mål ;)

Mvh
Per E.
Jan s.

takk for det per einar. hvis ddine bilder er helt bak mål, så har de jo kommet til måls ende ;)
ser det du sier, og var veldig usikker på om jeg skulle ha med de plantene. sokkene er en slags humorgreie, men sikkert litt inside. jeg jobbet i danmark på en nturistcamp, og der kledde folk på seg ullsokker og t-skjorte hvis det ble kaldt. egentlig er bildet med i en serie som jeg skal kalle "havarert engel". slik er det, som du sier, noe paranormalt over bildet. men det er hemmelig altså ;D
Per Einar G.

He,he,he veldig bra! Jeg bokmerker deg og venter spent på resten av serien ;)

Mvh
Per E.
eric w.

Så mange som henger seg opp i det erotiske her da, mon tro det er vanskelig for mange å fokusere på annet ved dette bildet??? Jeg synes bildet er flott og liker stemningen mellom hardt og mykt, kaldt og varmt som du har fått frem her. Hang loose hehe
Jan s.

takk eric! godt å vite at jeg ikke er den eneste som ser noe absolutt erotisk i en naken kropp.
Hanne Kristin A.

Er enig i at det ikke er et erotisk bilde dette .
Jeg tenker hun har kledd av seg for å ta et isbad , det siste hun kledde av seg var raggsokkene. Så har hun svømt ut , fått krampe og druknet . Siden er hun blitt skyllet i land av floa . Kan vanskelig forestille meg at hun frivillig har lagt seg på de harde steinene for å kose seg i vannkanten .
Når jeg ser på raggsokkene blir jeg litt trist : )
Enig i at venstre fot ikke skulle vært kappet , men du kan jo heller ta bort det som vises av foten , og la det se ut som steinen skjuler den.
Et bra bilde , fordi det forteller en historie .
Mvh. Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu