sommervarme i gardiner
Bilde på veggen: bilde nr. 312667
Utstyr
  • Holga 120N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roger H.

Lyset kommer inn gjennom den tynne gardinen og lager avtrykk på bordet og veggen og lyser opp vinduet fra innsiden. Blomsten på bordet og bildene på veggen passe så bra her. Stemningsfullt og vakkert.
Jarle H.

Et stemnigsfyllt bilde fra en svunnen sommer.
Gode minner hos bestemor. Bildet gir mer en følelse av en stemning enn noe annet. Det setter igang tankene. Vart og stemningsfyllt.

Mvh Jarle
André V.

Hei du!

Får en retro følelse a dette bildet. Bruken av Holga forsterker nok mye av denne følelsen også..
Når jeg nå snur snuten og ser ut vinduet så er det kun snø og tåke, så tanken på denne følslsen du viser her er meget etterlengtet..

André
Tone A.

Hei Torild
Du har fått fram ei varsam sommerskjensle her kor gardina med sine mjuke folder står til strandbiletet "Aare er dog alt"-sitat frå Alexander Kielland. Det bildet er bokmerka forlengst frå meg.
Dette lyset rommet med det florlette gardinet har eit lys-og skuggespel som gir linjer både på veggen, bordet, gardinet og kor speglinga får meg til å undra på om det heng ein klatreplante øverst i vindauget. Med høgdeformatet får eg også ei kjensle av at dette er eit gammalt rom med høgt under taket, noko som gardinet forsterkar.
Orkidéen gir eleganse til biletet og står til bileta med sine lystona blomeblad.
Er dette frå utstillinga di?
Uansett eit nydeleg stemningsbilete kor sommarkjensla kjem flott fram. Med lysfeltet frå høgrehjørnet som diagonal mot Orrebiletet får du ei god linjeføring og dei flortynne gardina med lysrefleksjonane i vindauget dreg blikket.
Mjukt i uttrykket og med vignetteringa som gir ein fin effekt.
Bokmerka av meg, helsing Tone
Torild H.

Takk for kommentarer! Veldig fint å få lesa dykkar opplevelse av bildet, og at det i hovedsak stemmer overens med hensikten min med bildet: enkelt og greitt sommervarme og -lys gjennom florlette gardiner...

Øverst til venstre er det eit syrintre frå andre sida av gata me ser. Det er frå utstillinga mi i sommer. Galleriet er i dag diverre nedlagd, dette var den nest siste utstillinga der.

Takk igjen!

Torild

Øyvind S.

I en mix blandt kvadrater,firkanter og linjer finnes det en blomst som henger litt med hodet i en ellers softet og delikat stemning i rommet, kan være de som bor her er ute og nyter stemningen live.. flott bilde.. god mening..
Øyvind
Torild H.

Takk til deg og, Øyvind, for kommentar og gilde ord.

Torild
Tone A.

Hei igjen
Gildt å få stadfesta at det var frå utstillinga di og at det var eit syrintre utan for vindauget.
Bildet sandlinjene forsterkar sommarkjensla som lysspelet i florlette gardin også gjer.
Eit bilete som også osar av ro.
:) Tone
Torild H.

Takk igjen, Tone!

Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu